Παιδόφιλοι είναι φορείς του ιού του AIDS

21:30 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία μια υπόθεση παιδοφιλίας από δυο άντρες που φέρεται να είναι θετικοί στον ιό HIV. Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος Άντονι Μαρς και ο 39χρονος Λι Ντέιβις από το Νότιο Γιορκσάιρ ομολόγησαν την ενοχή τους για 55 αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά δέκα αγοριών ηλικίας από 13 έως 17 ετών, τα οποία εντόπιζαν μέσω Facebook, Bebo και ειδικών δικτυακών γκέι

ιστότοπων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τέσσερα από τα θύματα κακοποιήθηκαν. Ο Ντέιβις παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι έχει βιάσει ένα 13χρονο αγόρι.

Ακόμα πιο σοκαριστική κάνει την υπόθεση το γεγονός ότι οι δύο άνδρες είναι οροθετικοί και υπάρχει φόβος να έχουν κολλήσει HIV κάποια από τα θύματά τους. Μέχρι τώρα 17 από τα θύματά τους έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και μετά από εξετάσεις έχουν βγει αρνητικά στον ιό HIV. Οι Αρχές πιστεύουν όμως ότι τα θύματα είναι πολύ περισσότερα, αφού η εγκληματική δραστηριότητα των δύο ανδρών άρχισε το 2004.

Οι δυο άντρες είναι οικογενειάρχες που ζούσαν διπλή ζωή. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί στις 2 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα