Παίρνει Κανού, Μασάδο ο ΟΣΦΠ

11:32 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελική ευθεία για να πραγματοποιήσει άλλες δυο μεταγραφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός, του Κανού από την Σταντάρ Λιέγης και του Μασάδο από την Τουλούζ.
Ο Κανού θα βρίσκεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο. Η Σταντάρ Λιέγης, για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού θα εισπράξει 1.5 εκατομμύριο

ευρώ. Άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Λιέγη για να διευθετήσουν τις τελικές λεπτομέρειες ενώ δεν ανησυχούν για την κάκωση από την οποία ταλαιπωρείται ο Κανού.
Στην υπόθεση του Πάουλο Μασάδο, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει να δώσει 2.25 εκατομμύρια ευρώ στην Τουλούζ με την πειραϊκή ομάδα να δίνει τώρα το 50% των χρημάτων και το υπόλοιπο 50% του χρόνου. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πορτογάλου χαφ είναι οι τραπεζικές εγγυήσεις που ζητά ο πρόεδρος της Τουλούζ ενώ στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που θέλουν τον Μασάδο να έχει "κλείσει" στην Ντιναμό Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα