Παίρνει Ναϊνγκολάν η Γιούβε τον Ιανουάριο

18:28 3/9/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως ισχυρίστηκαν την Δευτέρα(3/9) τα Μέσα από τη γειτονική μας χώρα και συνεχίζουν να το τονίζουν ακόμα και τώρα, οι πρωταθλητές Ιταλίας ήρθαν σχετικά εύκολα σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως δεν κατάφεραν να τα «βρουν» τον «ισχυρό» άντρα της Κάλιαρι.
Σύμφωνα με την «Tuttosport», είναι πολύ πιθανό το σενάριο να δούμε τον 25χρονο μέσο με τη φανέλα της Γιουβέντους από τον ερχόμενο Ιανουάριο, την χειμερινή μεταγραφική περίοδο δηλαδή, αφού αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
Μάλιστα, την

Ιταλία κυκλοφορούν συνομιλίες που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα(2/9) και είχαν πρωταγωνιστές τους Μαρότα και Τσελίνο: «Μπέπε είσαι ένας καλός φίλος και γνωρίζεις πως ανά πάσα στιγμή μπορώ να έρθω να κουβεντιάσουμε. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν μπορώ να δώσω τον Ναϊνγκολάν. Προσπάθησε να με καταλάβεις. Δεν είναι θέμα αριθμών και χρημάτων... Το πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει, ο παίκτης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς της ομάδας και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική. Το ίδιο ισχύει και για τον Αστόρι», φέρεται να είπε ο Τσελίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα