Παίρνουν τις μετοχές του Παππά οι Supporters

13:15 10/11/2011 - Πηγή: AEK365

Από τις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Μάκη Κασνακίδη, έχει πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Πέτρου Παππά στους Supporters. Ωστόσο, από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Οι λόγοι πολλοί που αποδείχτηκαν πως δεν ήταν τόσο ασήμαντοι ώστε να θεωρείται τυπικό θέμα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κλαμπ σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές τοποθετήσεις του. Κυριότερος από αυτούς η εμπλοκή της ΕΕΑ που εδώ και

καιρό δεν έδινε την έγκρισή της, αφού έλειπαν σημαντικά στοιχεία από τον φάκελο που είχε μπροστά της. Ένα από αυτά ήταν και το business plan που έπρεπε να είχε κατατεθεί. Κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, όμως πλέον και αυτό συντάχθηκε και βρίσκεται στους «εξεταστές».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αυτό το πλάνο είναι ικανό για να ανάψει το πράσινο φως και οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του Supporters Club και με αυτό τον τρόπο να απεμπλακεί μία και καλή ο Πέτρος Παππάς, από όποια ευθύνη τον βαραίνει απέναντι στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα (το αργότερο σε 10 μέρες), όπου και ένα ποσοστό της τάξης του 37% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ θα περάσει στα χέρια των «υποστηρικτών». Μάλιστα, όλα δείχνουν πως στην προσεχή Γενική Συνέλευση οι Supporters θα είναι και επίσημα ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της εταιρίας. Όσο για τα πρόσωπα που έχουν βγει μπροστά και βοηθάνε στην «απόδραση» του Πέτρου Παππά, εκτός από τον πρόεδρο του κλαμπ, Μάκη Κασνακίδη, είναι και τέσσερις εκ των Άγγελου Γιόκαρη (10,26%), Γιώργου Γρυσμπολάκη (10,26%), Ιωάννη Μπαϊλάν (10,26%), Σοφοκλή Ρόβη (10,26%) και Μάγειρα Βασίλειου (10,26 %).

Keywords
Τυχαία Θέματα