«Παίζουμε και για τον Λιόγα»!

14:10 18/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο προπονητής του Περάματος, Ντίνος Καλαμπάκος, είχε δηλώσει χθες στην «ΩΡΑ των σπορ», για τον Φώτη Βασιλόπουλο ότι «κάθε Δευτέρα είναι αμφίβολος και κάθε Σάββατο παίζει». Η αλήθεια είναι, ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ (σχεδόν) κάθε Σάββατο παίζει, αν εξαιρέσει κανείς τον αγώνα της Πάτρας, μόνο που «υπερβάλλει εαυτόν» βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία του, η οποία ταλαιπωρείται πολλάκις. Ο Φώτης μίλησε για τον αγώνα με το Λαύριο, όπου είχε εντυπωσιακή επίδοση και υποδειγματική ευστοχία και απέδωσε τα εύσημα στον

Δημήτρη Λιόγα.

Για το Λαύριο: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα, όχι βέβαια τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό σκορ. Το Λαύριο είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα, όμως εμείς είχαμε δουλέψει όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο πως μα περιορίσουμε τα ατού τους και το καταφέραμε. Από εκεί και πέρα ο προπονητής μας κατάφερε να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε το πόσο κρίσιμο ήταν το συγκεκριμένο ματς και να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, με εμένα και τον Αντώνη (Μάντζαρη) που τελικά δεν κατάφερε να παίξει».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα για να κερδίζει. Άλλες φορές χρειάζεται να παίξω πιο δυνατά στην άμυνα, να τροφοδοτώ τους συμπαίκτες μου και άλλες στην επίθεση και να επιτυγχάνω καλάθια. Απολαμβάνω τεράστια εμπιστοσύνη τόσο από τον προπονητή μου όσο και από τους συμπαίκτες μου και αυτό είναι κάτι που στο ψυχολογικό κομμάτι με βοηθά πολύ. Πάντως όλα τα παιδιά έχουν τον ρόλο τους και όπως έχουμε δει πάντα υπάρχει κάποιος διαφορετικός παίκτης που αναλαμβάνει τα ηνία στην επίθεση. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία το ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ. Όλοι παίζουν για να κερδίζει η ομάδα. Ο στόχος για εμάς είναι ξεκάθαρος από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε επιλέξει να μην λέμε πολλά αλλά να... μιλάμε και να δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίζουμε έτσι και το κάθε παιχνίδι αλλά και τον κόσμο μας».

Για τον Δημήτρη Λιόγα: «Είναι προφανές πια, ότι ο κύριος Λιόγας έχει μεγάλο μερίδιο στο αήττητο των οκτώ τελευταίων αγώνων. Ο προπονητής μας ήλθε σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα-σοκ από τον Πανελευσινιακό. Δουλεύει σκληρά. Μας έπεισε, ότι πρέπει να κάνουμε βήμα-βήμα μία τεράστια προσπάθεια ώστε να βρούμε τα πατήματα μας. Με το «καλημέρα» μπόρεσε να επιβάλλει πειθαρχία στην ομάδα. Να πάρει το 101% από τον κάθε παίκτη. Να «κερδίσει» τον καθένα μας χωριστά και να τον κάνει να παίζει για εκείνον! Αυτή η διαδικασία μας έκανε οικογένεια και νομίζω ότι φαίνεται στο γήπεδο αυτό».

Για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Ο κόσμος είναι πικραμένος που βλέπει την ομάδα στην Α2 και μπορώ να καταλάβω πολύ καλά πως νιώθει γιατί είμαι ένας από αυτούς. Πιστεύω ότι κάθε μέλος της ΑΕΚ, είτε πρόκειται για προπονητή, είτε για διοίκηση είτε για αθλητή γνωρίζει σε ποια ομάδα βρίσκεται, αναγνωρίζει την ιστορία της και δίνει σε κάθε ματς το 101% των δυνατοτήτων του για να κερδίσει.Αυτό είναι κάτι που το έχει καταλάβει κ

Keywords
Τυχαία Θέματα