«Παίζουν το κεφάλι τους για εμένα»

14:23 27/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στο 300ο παιχνίδι του στην Serie A ο Αντόνιο Κασάνο πέτυχε το γκολ με το οποίο "σφραγίστηκε" η νίκη της Ίντερ επί της Κιέβο Βερόνα με 2-0 με τον Ιταλό επιθετικό να αφιερώνει το γκολ στον προπονητή και στον πρόεδρο που, όπως λέει, έπαιξαν το κεφάλι τους για να τον φέρουν στην Ίντερ.

Σε δηλώσεις του στο "SKY", ο Κασάνο τόνισε: "Το σημαντικό δεν είναι οι 300 αγώνες, ούτε το γκολ.

Το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Εγώ νιώθω υποχρέωση απέναντι στον προπονητή και τον πρόεδρο. Επέμεναν να έρθω εδώ και έπαιξαν το κεφάλι τους, πίστεψαν σε εμένα και εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίζω καλά για να τους το ανταποδώσω. Για αυτό τους αφιερώνω το γκολ, όπως και στους συμπαίκτες μου και στην οικογένεια μου. Είναι για εκείνους αυτό το τέρμα".
Για την παρουσία του στην Ίντερ, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: "Είμαι ευτυχισμένος. Ξέρω πως είμαι ιδιότροπος ως χαρακτήρας, αλλά σας λέω πως αν με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου και να αισθάνομαι σημαντικός, τότε είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Και αυτό είναι κάτι που βίωσα από την πρώτη μέρα στην Ίντερ. Όλοι οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με φανταστικό τρόπο και νιώθω σαν να είμαστε μια μεγάλη παρέα. Αυτό βγαίνει και στο γήπεδο, εκεί όπου οι συμπαίκτες μου δίνουν την ψυχή τους και εγώ προσπαθώ να συμβάλω όσο μπορώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα