Πακιστανός παίρνει την Φούλαμ

12:26 12/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα προχωρήσει σύντομα, όπως όλα δείχνουν, η Φούλαμ καθώς ο Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πακιστανό, με αμερικανική υπηκοότητα, επιχειρηματία, Σαχίντ Καν για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Ο Σαχίντ Καν, σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, το 2011 έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός που αγόρασε ομάδα του NFL, τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, και η προσωπική του περιουσία είναι πάνω από 1.9 δις.

ευρώ σύμφωνα με την λίστα του FORBES.
Ο Καν συζητά με τον Αλ Φαγιέντ την αγορά της Φούλαμ με ένα ποσό περίπου 175 εκατομμυρίων ευρώ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ενώ εκπρόσωποι του Σαχίντ Καν έχουν ενημερώσει την Premier League για τις προθέσεις τους.
Σημειώνεται πως όποιος μη Άγγλος αγοράζει ομάδα της Premier League περνά από λεπτομερή έλεγχο από την διοργανώτρια Αρχή. Άλλωστε ο Σαχίντ Καν έχει περάσει από έναν αντίστοιχο έλεγχο όταν είχε αγοράσει τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς.
Ο Αλ Φαγιέντ αφήνει την Φούλαμ μετά από 16 χρόνια έχοντας επενδύσει σε αυτό το διάστημα πάνω από 200 εκατομμύρια λίρες, περίπου 235 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα