Παλαίμαχοι AEK: Στηρίζουμε τον Κωστένογλου

18:27 16/6/2012 - Πηγή: AEK365


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην οποία αναφέρει:

Πληροφορούμαστε τις τελευταίες ημέρες από τον Τύπο, ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ "ψάχνονται" για ξένο προπονητή προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Απορούμε, πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι της Ένωσης, να μιλάνε με ανθρώπους από το εξωτερικό, όταν η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την επιβίωσή της και βρίσκεται αντιμέτωπη με τη διάλυση!

Θεωρούμε την προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί επιεικώς απαράδεκτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στηρίζει τον Νίκο Κωστένογλου. Πιστεύουμε ότι η φετινή του θητεία ήταν πετυχημένη, δεδομένου των δυσμενών συνθηκών που αντιμετώπισε! Παρ' όλα αυτά, η ΑΕΚ, με τον Κωστένογλου στον πάγκο, διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη δεύτερη θέση, ενώ ανέδειξε και έδωσε βάρος σε νέα ταλέντα από τις Ακαδημίες.

Εφόσον οι διοικούντες δεν είναι ικανοποιημένοι με τη δουλειά του Καβαλιώτη τεχνικού, υπάρχουν και άλλοι Έλληνες ΑΕΚτζήδες προπονητές που μπορούν να αναλάβουν επάξια το τιμόνι της ομάδας. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει η Ελλάδα, δεν είναι δυνατόν να χρυσοπληρώνονται ξένοι προπονητές και να φεύγουν κεφάλαια από τη χώρα, ενώ την ίδια ώρα η ανεργία σαρώνει τα πάντα!

Εν κατακλείδι, θέλουμε να επισημάνουμε, ότι (συν τοις άλλοις) τα σενάρια περί προπονητών λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για τον κόσμο της ΑΕΚ και η διοχέτευσή τους στον Τύπο ζημιώνει την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων της ΑΕΚ!"

Keywords
Τυχαία Θέματα