Πάλευε μόνος του ο... Μάνταλος στο Καραϊσκάκη

21:48 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2-2

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Μάνταλος

Παρά την συγκινητική προσπάθεια του Μάνδαλου η οργάνωση δεν κατάφερε να οδηγήσει σε νίκη το ναυάγιο του Πειραιά ούτε επί του ΠΑΣ που την προηγούμενη Τετάρτη είχε υποστεί ταπεινωτική ήττα στην έδρα του από την... Λιβαδειά και κατέβηκε απόψε

με 5-6 αναπληρωματικούς! Το τελικό 2-2 κολακεύει την ομάδα του Μίτσελ που ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο και ακίνδυνη παρά την προσπάθεια στο δεύτερο. Το άδειο Καραϊσκάκη αποδοκίμασε για άλλη μια φορά την ομάδα του Μίτσελ που φαίνεται πως πλέον έχει σοβαρό πρόβλημα αφού αναζητείται και εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογηθεί το συνονθύλευμα που προέκυψε από το μεγάλο φαγοπότι του καλοκαιριού.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 7ο λεπτό ο Ρομπέρτο αναγκάστηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Γιάκου, ενώ στο 8' ο Αυγενικού κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας, πετώντας ακόμη μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 16' με τον Βελλίδη να λέει όχι σε σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, ενώ στο 21' ήταν η σειρά του Ρομπέρτο να διώξει δύσκολα τα πολύ όμορφο σουτ του Σαπαλίδη. Ο ΠΑΣ φαινόταν πως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 23ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Μιχαήλ έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, παγώνοντας το «Καραϊσκάκης». Στο 28ο λεπτό ο Ντοσεβί έπιασε το σουτ, αλλά ο Βελλίδης έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 38' ο Στρούνα έκοψε στη γραμμή το κόρνερ του Μπουχαλάκη και στο 40' η κεφαλιά του Ντινγκά πέρασε λίγο άουτ.

Με το τέλος του πρώτου μέρους, οι φίλαθλοι των «ερυθρολεύκων» αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό σε... άγγιγμα του Σκόνδρα στον Αυλωνίτη. Ο Φορτούνης ευστόχησε από τα 11 μέτρα κι έφερε το ματς στα ίσα. Στο 50' ο Βελλίδης είπε όχι σε σουτ του Φορτούνη και στο 52' η κεφαλιά του Σιόβα πέρασε άουτ, ενώ στο 58' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε εντυπωσιακά νέο σουτ του Ντοσεβί. Στο 74ο λεπτό ο Σιόβας έπιασε νέα κεφαλιά, χωρίς να βρει ξανά το στόχο, αλλά στο 75' η κεφαλιά του Κασάμι βρήκε δίχτυα και ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ σε μια φάση που ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ.

Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά στο 88ο λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία. Ο Λόπες έκανε την σέντρα, η άμυνα του Ολυμπιακού κοιμήθηκε και ο Γιάκος με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Ο Μάνδαλος πάλεψε μέχρι το 95 δίνοντας ανάποδο φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού στην γραμμή της περιοχής. Η εκτέλεση ήταν κάκιστη και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΣ έφυγε αντεπίθεση σε άδειο γήπεδο όμως... ευτυχώς ο διεθνής διαιτητής πρόλαβε να σφυρίξει την λήξη πριν συμβεί τίποτα χειρότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Μποτία, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (27' Ντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Ντοσεβί, Μπενίτες

ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Λόπες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα