Παλικαρίσια ανατροπή για Βέροια

19:17 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 6η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Εξαιρετικό παιχνίδι στη Βέροια όπου η τοπική ομάδα με εντυπωσιακή ανατροπή πήρα ισοπαλία, 2-2 από τον Ατρόμητο. Πολύ καλή εμφάνιση

για την Βέροια που θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη αν δεν είχε χάσει τόσες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς μπήκε καλά στο ματς, απείλησε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Φυτανίδη και δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με τον Καραμάνο που νίκησε την άμυνα των γηπεδούχων στον αέρα. Από εκεί και πέρα η Βέροια πίεσε. Είχε δοκάρι στο 20' σε κακό διώξιμο του Φυτανίδη και μια καλή κεφαλιά του Μπαραγκάν στο 22'. Ενώ όμως η "Βασίλισσα του Βορρά" έψαχνε την ισοφάριση ήρθε στο 31' το αυτογκόλ του Γεωργέα για να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν αλλά ούτε στο 36' ο Κάλι αλλά ούτε δύο λεπτά μετά ο Μπαραγκάν μπόρεσαν να μειώσουν.

Η Βέροια μπήκε στην επανάληψη δυνατά ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Στο 46' όμως ο Ολαϊτάν και στο 50' ο Κάλι αστόχησαν. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Ατρόμητος φάνηκε να κρατά εύκολα τη νίκη. Μέχρι τα τελευταία λεπτά όμως όπου η Βέροια έκανε την μεγάλη ανατροπή. Ο Καφές μείωσε στο 89' και στο επόμενο λεπτό ο Μπαραγκάν ισοφάρισε.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (46'Μπεζέρα), Κάλι, Καλογέρης (59'Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83'Μπελόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (93'Ταυλαρίδης), Επστάιν,Μπέλιτς (53'Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86'Καραγκούνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα