Μεγάλη ανατροπή για Γιουβέντους

15:26 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΙΛΑΝ: 3-2
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Τι κι αν βρέθηκε από το 1ο λεπτό πίσω στο σκορ, η Γιουβέντους έδειξε ψυχή πρωταθλήτριας, πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Μίλαν και την άφησε χωρίς τρίποντο σε ντέρμπι από τις 21/08/11

γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Μίλαν καθώς άνοιξε το σκορ στο 25ο δευτερόλεπτο του αγώνα. Μετά από σουτ του Νοτσερίνο εκτός περιοχής ο Μουντάρι καλυπτόταν και με πλασέ με τη μία άνοιξε

το σκορ. Στο 8' ο Βιδάλ έβγαλε με υπέροχη πάσα μόνο του τον Κουαλιαρέλα, όμως ο Ιταλός σούταρε ψηλά, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Ασαμόα. Στο 11' ξανά ο Αμπιάτι απέκρουσε δύσκολα ένα σουτ του Κιελίνι, ενώ στο 15' ο Πίρλο με εκτέλεση φάουλ έφερε στα ίσα το ματς, με τον Αμπιάτι να κάνει τραγική εκτίμηση. Στο 17' η κεφαλιά του Μπονούτσι πέρασε άουτ, ενώ στο 26' ο Μπουφόν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ζαπάτα.

Στο 52ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε μοναδικό τετ α τετ με τον Ρομπίνιο, ενώ στο 59' και στο 63' τα σουτ των Ντε Γιονγκ και Ασαμόα, πέρασαν άουτ. Στο 66ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ασαμόα πέρασε άουτ, αλλά στο 69' ο Τζιοβίνκο έγραψε το 2-1. Μετά από νέο τραγικό λάθος στο κέντρο της Μίλαν ο Τζιοβίνκο που μόλις είχε μπει έκανε πλάκα στον Ζαπάτα και με ωραίο τελείωμα νίκησε και τον Αμπιάτι. Στο 75ο λεπτό ο Μεσές αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ο Πίρλο έστειλε με φάουλ την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κιελίνι με σουτ έκανε το 3-2. Το τελικό 3-2 έκανε ο Μουντάρι με σουτ έξω από την περιοχή στο 90ο λεπτό.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Παντοΐν (55' Πογκμπά), Βιδάλ, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τέβες (85' Γιορέντε), Κουαλιαρέλα (67' Τζιοβίνκο).

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μεσές, Κονστάντ, Μουντάρι, Ντε Γιονγκ (85' , Νοτσερίνο (71' Νιάνγκ), Μοντολίβο, Μάτρι, Ρομπίνιο (77' Τζακάρντο)

ΛΑΤΣΙΟ- ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στο 0-0κόλλησαν Λάτσιο και Φιορεντίνα και βγήκαν χαμένες και οι δύο.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Περέα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 18' ο Νέτο απέκρουσε το πλασέ του Ερνάνες. Στο 24' το σουτ του Ερνάνες έξυσε το δοκάρι της Φιορεντίνα και στο 32' η κεφαλιά του Σιανί έφυγε λίγο άουτ.

Στο 61ο λεπτό ο Μαρκέτι απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ρόσι, ενώ στο 67' ο Νέτο απέκρουσε την κεφαλιά του Φλοκάρι.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Σιανί, Τσάνα, Λούλιτς, Μπίλια, Ονάζι (82' Γκονζάλες), Άντερσον (59' Φλοκάρι), Ερνάνες (87' Έντερσον), Καντρέβα, Περέα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο, Σάβιτς, Πασκουάλ, Αμπροζίνι, Πισάρο (72' Μάτος), Ακουϊλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο (82' Γιακοβένκο), Ρόσι (62' Βάργκας).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΒΕΡΟΝΑ: 1-4
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Τεράστιο διπλό με 4-1 επί τη Μπολόνια πέτυχε η Βερόνα.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντέλα Ρόκα έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Ράφαελ έπεσε κι έδιωξε, ενώ στο 10' το σουτ του Κονέ πέρασε λίγο άουτ. Στο 15' το σουτ του Κριστάλδο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 20' ο Ράφαελ απέκρουσε το νέο σουτ του Κριστάλδο. Ωστόσο στην επόμενη φάση, ο Κατσιατόρε έκανε την κίνηση από δεξιά στην περιοχή και με αριστερό σουτ, άνοιξε το σκορ για τη Βερόνα. Η Μπολόνια προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά στο 29' δέχτηκε και 2ο γκολ. Ο Ιτούρμπε πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με όμορφο σουτ νίκησε τον Κούρτσι. Στο 35' ο Ιτούρμπε έκανε όμορφο σουτ, αλλά ο Κούρτσι έπεσε κι έδιωξε με τα ακροδάχτυλα.

Η Μπολόνια μπήκε δυνατά στην επανάληψη, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντιαμάντι στο 49' και δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-1. Ωστόσο στο 56ο λεπτό ο Λούκα Τόνι με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-1 για τη Βερόνα, ενώ στο 63' και στο 65' οι Ντιαμάντι και Τόνι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 72' το σουτ του Ζορζίνιο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 80' ο Λάσαλτ έκανε το γύρισμα στην περιοχή αλλά ο Ράφαελ, έπεσε και μπλόκαρε. Το τελικό 4-1 έκανε στις καθυστερήσεις ο Ζορζίνιο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Σόρενσεν, Άντονσον, Μορλέο, Γκάρικς, Πέρες (68' Ακουαφρέσκα), Ντέλα Ρόκα (46' Λασάλτ), Ντιαμάντι, Κονέ, Κριστάλδο, Μπιάνκι (40' Μοσκαρντέλι)

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Γκονζάλες, Αγκοστινι, Μαϊέτα, Κατσιατόρε, Ζορζίνιο, Ρομούλο, Ντονάτι, Ιτούρμπε (68' Μαρτίνιο), Γκόμες (84' Χάλφρεντσον), Τόνι.

ΝΑΠΟΛΙ- ΛΙΒΟΡΝΟ: 4-0
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Άνετη νίκη με 4-0 πέτυχε η Νάπολι επί της Λιβόρνο και παρέμεινε στη 2η θέση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Νάπολι που άνοιξε το σκορ μόλις το 3ο λεπτό. Ο Μέρτενς έφυγε σαν βολίδα στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε αριστερά στον Πάντεφ, που με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 8' το σουτ του Ντάνκαν έφυε λίγο άουτ, ενώ στο 14' ο Φερνάντες έκοψε σωτήρια πριν η μπάλα φτάσει στον Εμεγκαρά. Στην κόντρα ο Πάντεφ άδειασε τον αντίπαλό του, αλλά σούταρε άστοχα μέσα απ' την περιοχή, ενώ στο 26' ο Ινλέρ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 για τους «παρτενοπέι». Στο 41ο λεπτό τα σουτ του Εμγκαρά στην κίνηση, βρήκε στο δοκάρι του Ρέινα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντάνκαν αστόχησε για λίγο.

Η Νάπολι δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 54ο λεπτό ο Καγιεχόν με όμορφο γύρισμα από το πέναλτι, έκανε το 3-0, ενώ στο 63΄το σουτ του Ισπανού πέρασε λίγο άουτ. Στο 67ο λεπτό ο Μπάρντι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μέρτενς, ενώ στο 83΄μετά από ασταθή επέμβαση του Μπάρντι, ο Χάμσικ έγραψε το 4-0.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Αρμέρο, Μέστο, Φερνάντες, Μπρίτος, Μπεχράμι, Ινλέρ, Μέρτενς, Χάμσικ (84' Μπαρίτι), Καγιεχόν (67' Ινσίνιε), Πάντεφ (76' Ζαπάτα).

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Κετσερίνι, Ρινάουντο, Λούκι (65' Σιλιγκάρντι), Ντάνκαν, Μπαγιέ, Γκρέκο (52' Πιτσίνι), Σκιαταρέλα, Εμεγκαρά (69' Μπελινγκέρι), Παουλίνιο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ουντινέζε που νίκησε με 2-0 την Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι άγγιξε το σκορ μόλις στ 3ο λεπτό, καθώς ο Μούρου σημάδεψε το δοκάρι του Κελάβα, ενώ στο 31' η κεφαλιά του Λατσάρι πέρασε λίγο άουτ. Η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ στο 33', καθώς μετά από κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ το Αγκάτσι, η μπάλα στρώθηκε στον Ντανίλο που με γυριστό από κοντά έκανε το 1-0.

Οι «ζέβρες» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 53' ο Ντι Νατάλε με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 76ο λεπτό το σουτ του Ντι Νατάλε έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 82' ο Κελάβα είπε όχι σε σουτ του Ιμπαρμπό.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ερτό, Ντανίλο, Νάλντο, Πίντζι (70' Μπαντού), Λατσάρι, Άλαν, Σίλβα, Μπάστα, Λόπες (46' Μαϊκοσουέλ), Ντι Νατάλε (90' Ρανέγκιε).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Ναϊνγκολάν, Ντεσένα, Έρικσον (62' Καμπρέρα), Ιμπραΐμι (58' Σάου), Πινίγια (84' Νενέ), Ιμπαρμπό.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 2-2 κόλλησαν Σαμπντόρια και Τορίνο σε ένα πανέμορφο ματς.

Στο 13ο λεπτό, ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Σανσόνε, ενώ στο 27' ο κίπερ της Τορίνο απέκρουσε και το σουτ του Ομπιάνγκ. Στο 35ο λεπτό ο Παντέλι απέκρουσε το γυριστό του Γκαβάτσι, αλλά στο 41' ο Σανσόνε πήρε την μπάλα από το κέντρο, προχώρησε ως την περιοχή και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ακυρώθηκε γκολ του Πότσι, το οποίο όμως έπρεπε να μετρήσει κανονικά.

Η Τορίνο μπήκε δυνατά στο ματς και έφερε το ματς στα ίσα στο 65ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ιμόμπιλε προ κενής εστίας, ενώ στο 67' ο Ντα Κόστα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ με τον Τσέρτσι. Στο 72ο λεπτό ο Μορέτι από πολύ κοντά σημάδεψε το δοκάρι της Σαμπντόρια, αλλά στο 75' ο Τσέρτσι με πέναλτι έκανε το 2-1 για την «γκρανάτα». Η Σαμπντόρια έσωσε την παρτιδα στο 90+3' καθώς ο Έντερ με πέναλτι έκανε το 2-2. Πάντως το πέναλτι ήταν αρκετά τραβηγμένο

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Μουστάφι, Γκέντσογλου, Ομπιάνγκ, Ντε Σιλβέστρι, Γκαβάτσι (78' Βζόλεκ), Γκαμπιαντίνι, Σανσόνε, Πότσι (74' Έντερ).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Γκλικ, Μπόβο (5' Πασκουάλε), Μορέτι, Μπρίγκι, Ελ Καντουρί (53' Μετζιορίνι), Νταρμιάν, Βίβες, Ντ'Αμπρόζιο (87' Μαξίμοβιτς), Ιμόμπιλε, Τσέρτσι.

ΚΑΤΑΝΙΑ- ΤΖΕΝΟΑ: 1-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Στο 1-1 κόλλησαν Κατάνια και Τζένοα σε ένα ματς που τα δύο γκολ προήλθαν από τραγικά λάθη.

Στο 22ο λεπτό ο Αντουχάρ είπε όχι σε κεφαλιά του Κούτσκα, ενώ στ 31' το σουτ του Σαντάνα έφυγε λίγο άουτ, ένα λεπτό μετά ο Αντουχάρ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κούτσκα, ενώ στο 44' ακυρώθηκε γκολ του Τζιλαρντίνο.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Κάστρο σταμάτησε στο δοκάρι του Περίν, αλλά στο 60' μετά από τραγικό λάθος του Ανονίνι, ο Μπαριέντος βρέθηκε μόνος με τον Περίν και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0. Ωστόσο αν το λάθος του Αντονίνι ήταν τραγικό αυτό των Αντουχάρ και Λεγκροτάλιε στο 87' απλά δεν υπάρχει. Ο Λόντι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Λεγκροτάλιενκαι ο Αντουχάρ πήγαν στην μπάλα, με τον αμυντικό της Κατάνια να τη βρίσκει λίγο με το κεφάλι, να μπερδεύει τον Αντουχάρ και να κάνει το 1-1.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Λεγκροτάλιε, Άλβαρες, Μπιράγκι (83' Μονσόν), Μπελούτσι, Πλαζίλ, Αλμιρόν (73' Ίζκο), Ταχτσίδης, Μπαριέντος, Κάστρο, Μπεργκέσιο (79' Λέτο).

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Πορτανόβα, Αντονίνι, Μανφρεντίνι, Βρσάλικο, Ματουζαλέμ (62' Φετφατζίδης), Λόντι, Σαμπιρίζι (69' Στόιαν), Σαντάνα (81' Καλαϊό), Κούτσκα, Τζιλαρντίνο.

ΠΑΡΜΑ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 3-1
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Στις νίκες επέστρεψε η Πάρμα που επικράτησε με 3-1 της Σασουόλο κι ας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Παλαντίνο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 21'΄ακυρώθηκε γκολ του Κασάνο. Τελικά στο 32' ο Κασάνο έκλεψε από τν Ακέμπρι, έκανετ η σέντρα και ο Παλαντίνο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι έγραψε το 1-0. Η Σασουόλο έφερε στα ίσα το ματς στο 45+3', καθώς ο Μιράντε ανέτρεψε τον Μπεράρντι στα όρια της περιοχής (ήταν λίγο έξω όπως φάνηκε), ο ρέφερι έδωσε πέναλτι όμως και απέβαλλε τον κίπερ της Πάρμα και ο Μπεράρντι από τα 11 μέτρα έκανε το 1-1.

Στο 52' και στο 56' ο Ζάζα έχασε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ στο 64' το σουτ του Φλόρες σταμάτησε στο δοκάρι της Πάρμα. Παρόλα αυτά στο 70ο λεπτό, ο Κασάνο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρόζι με όμορφη κεφαλιά, έκανε το 2-1 για την Πάρμα. Δύο λεπτά, ο Μπεράρντι έκανε τι σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Μπάιζα δεν ανησύχησε, ενώ στο 76' η Πάρμα πέτυχε και 3ο γκολ. Ο Γκαργκάνο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κασάνο κατέβασε άψογα με το στήθος και με σουτ νίκησε τον Πέγκολο. Στο 79ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ακέρμπι από δεξιά πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 82' ο Ρόσι έχασε αστόχησε σε απίστευτο τετ α τετ με τον Πέγκολο. Στο 8' και η Σασουόλο έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μαγκνανέλι.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Κασάνι, Λουκαρέλι, Φελίπε, Γκαργκάνο, Παρόλο, Μπιαμπιανί (17' Ρόζι), Βαλντές (81' Άκουα), Γκόμπι, Παλαντίνο (45+3' Μπάιζα), Κασάνο.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μπιάνκο, Μαρτζοράτι, Ακέρμπι, Κούρτιτς (71' Λαρίμπι), Μισιρόλι (61' Φλόρες), Μαγκνανέλι, Σκελότο (77' Αλέξε), Τζίγκλερ, Ζάζα, Μπεράρντι.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα