Παλικαρίσια πρόκριση για Μάλαγα

23:37 13/3/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16» - Επαναληπτικός

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΟΡΤΟ: 2-0 (0-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Η Μάλαγα έδειξε την ψυχή και την ποιότητα της απέναντι στην Πόρτο και πήρε πανάξια νίκη πρόκριση με 2-0 απέναντι στην Πόρτο έχοντας μάλιστα αδικηθεί και από τη διαιτησία. Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα του Πελεγκρίνι με τους

Πορτογάλους να παίζουν διστακτικά και να σκέφτονται κυρίως πως θα διατηρήσουν το προβάδισμα που τους είχε δώσει η νίκησε το "Ντραγκάο".

Οι "Δράκοι" μπήκαν καλύτερα στο ματς και το πρώτο ημίωρο είχαν τον έλεγχο με τον Ντεφούρ μάλιστα να απειλεί στο 28' με σουτ. Από εκεί και πέρα όμως η Μάλαγα ανέβασε ταχύτητα και κυριάρχησε απόλυτα. Στο 36' είχε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά το εξαιρετικό σουτ του Αντούνες ο Έλτον έδιωξε εκπληκτικά και δύο λεπτά μετά είδε τον επόπτη να σηκώνει λανθασμένα τη σημαία όταν ο Σαβιόλα έφευγε από πλάγια. Στο 40' οι Ανδαλουσιανοί σκόραραν όταν ο Έλτον μετά από σύγκρουση με τον Μπαπτίστα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Σαβιόλα προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με καθυστέρηση ο διαιτητής Ριτσόλι ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ με τους γηπεδούχους να φωνάζουν απολύτως δικαιολογημένα καθώς δεν υπήρξε απολύτως τίποτα. Τελικά όμως η Μάλαγα πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη καθώς στο 43' ο Ίσκο με ένα εκπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ουσιαστικά κρέμασε τον Έλτον και έκανε το 1-0.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος η Πόρτο έμεινε με δέκα όταν ο Ντεφούρ είδε δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη παραπάνω η Μάλαγα είχε τον έλεγχο και άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 63' όταν ο Ίσκο πρόλαβε τον Έλτον και με προβολή έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Η Πόρτο απείλησε στο 75' όταν ο Μαρτίνες έκανε από κοντά την προβολή αλλά δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά η Μάλαγα εκτέλεσε κόρνερ με τον Σάντα Κρους να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 2-0 για τους Ισπανούς. Η Πόρτο σκόραρε στο 81' με κεφαλιά του Μαϊκόν αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις ο Ίσκο είχε ένα σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Έλτον.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Χοακίν (88'Καμάτσο), Τουλαλάν, Ιτούρα, Ίσκο, Σαβιόλα. Μπαπτίστα (73'Σάντα Κρους).

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Σάντρο (69'Άτσου), Οταμέντι, Γκονσάλες, Μουτίνιο (47'Τζέιμς Ροντρίγκες), Φερνάνδο, Ντεφούρ, Μαρτίνεζ, Βαρέλα (58'Μαϊκόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα