Πανικός με αεροπλάνο που επέβαινε η αποστολή της Γιουνάιτεντ! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

16:56 5/8/2014 - Πηγή: AEK365

Αμέσως ένα μαχητικό αεροσκάφος τύπου RAF «ανέβηκε» στον αέρα και συνόδευσε το αεροπλάνο μέχρι το αεροδρόμιο. Η εντολή για άμεση προσγείωση βρήκε προετοιμασμένες τις τοπικές αρχές, οι οποίες χωρίς να χρονοτριβήσουν μπήκαν στο αεροπλάνο και διενέργησαν έρευνα, αφού κανείς δεν ήξερε αν επρόκειτο για βόμβα ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών και του πληρώματος.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη

ενός ατόμου, με την έρευνα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Αναγκαστικά, λοιπόν, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο, όλες οι πτήσεις που είχαν προορισμό το Μάντσεστερ έπρεπε να περιμένουν στον εναέριο χώρο για αρκετή ώρα, προτού «προσγειωθούν». Ανάμεσα σε αυτές βρισκόταν και η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ερχόταν από τις ΗΠΑ), που πήρε τελικά άδεια να πατήσει γη με καθυστέρηση μίας περίπου ώρας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Qatar Airways επιβεβαιώνει ότι η πτήση QR23 από την Ντόχα στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν 269 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος. Το πλήρωμα ενημερώθηκε εν πτήση για ένα αντικείμενο και αμέσως ειδοποιησε τις αρχές. Αυτή την στιγμή το πλήρωμα παρέχει όλες τις διευκολύνσεις στις αρχές για να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες. Η ασφάλεια των επιβατών μας είναι η προτεραιότητά μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο αφού τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας."

Keywords
Τυχαία Θέματα