Πανόπουλος: «Ευχαριστώ τον Καραγεωργίου»

12:59 15/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγεωργίου και τον ευχαρίστησε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά το 4-0 του Σαββάτου από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Κυριακής ο κ. Πανόπουλος την αποδέχτηκε τονίζοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Καραγεωργίου για την αξιοπρέπειά του και για τον επαγγελματισμό του και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Είναι σίγουρο ότι σε ένα «διαζύγιο» φταίνε δύο. Έφυγε ο πιο «ευάλωτος» παίρνοντας και τις όποιες ευθύνες του αναλογούν. Αυτοί που μένουν ας αναλάβουν πλέον τις ευθύνες τις δικές τους, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου. Εύχομαι στο Νίκο ότι καλύτερο στην ζωή του και στην οικογένειά του».

Πλέον η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες να ακολουθούν την Κυριακή πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του συνεργατών του πρώην - πλέον - τεχνικού Νίκου Καραγεωργίου.

Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Μετά την αποφόρτιση το πρωί της Κυριακής οι παίκτες έχουν ρεπό και θα μπουν σε ρυθμούς Άρη από την Τρίτη το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα