Πανταζής: Κάνουμε υπερπροσπάθεια να σώσουμε το καράβι

12:56 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Δεν μιλάει συχνά δημόσια, όμως τώρα ο έκανε. Ο Νίκος Πανταζής μιλώντας στο sentra fm συνέκρινε τον πατέρα Σταύρο Σταματή, με τον γιο Ανδρέα, μίλησε για το παρελθόν, ενώ στάθηκε στο παρόν και το μέλλον. Ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ιδιοκτήτη, συμπληρώνοντας ότι άπαντες στην ομάδα "κάνουμε υπερπροσπάθεια να κρατήσουμε το καράβι". Αναλυτικά οι δηλώσεις του επί δεκαετίες φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ:

class="c1"> Για πατέρα και γιο Σταματή: «Όχι, δεν αλλάζει κάτι πάντα προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Ο πατέρας είχε κάνει εγχείριση στο χιαστό και δουλεύαμε κάθε μέρα μαζί. Είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, όταν η ομάδα τον χρειάστηκε. Τώρα έχουμε τον γιο που προσπαθεί να μοιάσει στον πατέρα. Θα έλεγα ότι μοιάζουν περισσότερο σαν άνθρωποι, με τον χαρακτήρα που δείχνουν στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο και όχι τόσο ως ποδοσφαιριστές. Μάλιστα θα τολμούσα να πω, ότι η διάθεση του γιου είναι μεγαλύτερη από αυτή του πατέρα. Κάνει υπερπροσπάθεια και δουλεύει με «ζεστασιά» για να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να φτάσει κάπου. Όλοι εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε να τα καταφέρει».

Για τις διαφορές των μικρών από τους «φτασμένους» ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ:«Οπωσδήποτε η προσέγγισή μας σε αυτά τα παιδιά είναι τελείως διαφορετική, από τον τρόπο με τον οποίο απευθυνόμασταν στους «φτασμένους» παίκτες. Είμαστε συνέχεια από πάνω τους, τους μιλάμε και τους βοηθάμε διαρκώς. Πρέπει και εμείς να καταλάβουμε ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα «ειδικών συνθηκών» και δεν σας κρύβω ότι με πονάει, από την στιγμή που έχω βιώσει μεγάλες χαρές και τίτλους με αυτή την ομάδα».

Για τον χαρακτήρα των παιδιών: «Παντού υπάρχουν όλων των ειδών χαρακτήρες, έτσι και στην ομάδα μας. Όποιος το καταλάβει ότι πρέπει να δουλεύει διαρκώς θα ξεχωρίσει, όποιος δεν το αντιληφθεί, θα μείνει πίσω».

Για τον Σταύρο Σταματή, εάν τον ρωτάει για την πρόοδο του «μικρού»: Σας μιλάω σοβαρά, δεν με έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο να ρωτήσει για τον μικρό. Τον παρακολουθεί, αλλά την ίδια ώρα τον αφήνει να δημιουργήσει την καριέρα του και τον χαρακτήρα του. Ευτυχώς ο Σταύρος έχει αποφύγει το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι πατεράδες και έχει διατηρήσει την απόσταση που χρειάζεται από τον Ανδρέα».

Για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Έχουμε μάθει να παλεύουμε και είναι ένα στοίχημα πως θα φέρουμε στον ίσιο δρόμο και θα βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά στην ομάδα. Αυτή την στιγμή κάνουμε μία υπερπροσπάθεια για να σώσουμε το καράβι. Στην ΑΕΚ χρειάζεται ένας επενδυτής να πει «θα λογοδοτείτε όλοι σε μένα» να ξέρουν οι παίκτες ότι θα πληρώνονται στην ώρα τους. Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι εξίσου σημαντικό, το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ βρέθηκε στο δρόμο και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που θα κάνουμε προπόνηση, που θα μαζευτούν τα παιδιά. Η έναρξη της κατασκευής της Φιλαδέλφειας θα μας δώσει την λύση».

Για τον Λίνεν: «Ο κ.Λίνεν, προσπαθεί μέσω του βίντεο να διδάξει στα παιδιά τακτική, τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365