Πάντεφ: Κατάλαβα τι γίνεται με Γιουβέντους

12:02 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην επανέναρξη της Serie A το ντέρμπι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Νάπολι θα είναι αυτό που θα ξεχωρίσει με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην κορυφή και τον Γκόραν Πάντεφ να... βάζει φωτιά λέγοντας πως έχει καταλάβει πώς αντιμετωπίζουν οι διαιτητές την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Υπενθυμίζεται πως στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ τον Αύγουστο στο Πεκίνο, ο Πάντεφ είχε αποβληθεί με τον Σκοπιανό

επιθετικό να τονίζει σε δηλώσεις του για το ντέρμπι του Τορίνο: "Δεν είπα κουβέντα στον βοηθό διαιτητή και αποβλήθηκα. Στο ματς του Τορίνο θα έχω ραμμένο το στόμα μου. Ούτε θα κοιτάξω τον διαιτητή, ακόμα και αν μου κάνουν σκληρό φάουλ. Στο Πεκίνο κατάλαβα πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις την Γιουβέντους, γιατί κατάλαβα πώς παίζουν οι διαιτητές όταν την σφυρίζουν".
Για το πώς θα αντιμετωπίσει η Νάπολι το ντέρμπι κορυφής, ο Πάντεφ δήλωσε: "Πρέπει να πάμε στο Τορίνο χωρίς φόβο. Έχουμε αποδείξει πως η Νάπολι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από την Γιουβέντους. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα και να την κερδίσουμε. Θα έχουμε και επιπλέον κίνητρο, αφού θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για την άδικη ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ".

Keywords
Τυχαία Θέματα