Παντελίδης: Μας βοήθησαν τα... άστρα

12:08 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός πέρασε νικηφόρα από την Λιβαδειά επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού με τα... άστρα να παίζουν το ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα όπως υποστήριξε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανθρακικού στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την νίκη επί του Λεβαδειακού και τον Παράσχο: "Νομίζω πως ο Λεβαδειακός στο τέλος θα τα καταφέρει, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Θα έπρεπε να έχει

περισσότερους βαθμούς, καθώς είναι μια επιθετική ομάδα. Οι σχέσεις μου με τον Παράσχο είναι πολύ καλές. Ήταν αυτός που με προέτρεψε να ακολουθήσω την προπονητική με πήρε δίπλα του και μου άλλαξε το μυαλό. Μου έδειξε ότι το ήθος και η αξιοπρέπεια είναι σημαντικά. Στον αγώνα όλα λειτούργησαν υπέρ μας, θα μπορούσε να γίνει νωρίς το 1-1, όμως μας βοήθησαν τα... άστρα και με το τέρμα και με την αποβολή. Όλα λειτούργησαν με το μέρος μας".
Για τα πρώτα αποτελέσματα του Πανθρακικού: "Έχουμε συνέχεια στις εμφανίσεις μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως μας λείπει η εμπειρία της κατηγορίας, ψάχνουμε τα πατήματα μας. Ούτε οι παίκτες, ούτε και εγώ έχουμε παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκα, ακόμη μαθαίνω, ανεξάρτητα αν είμαι έξι χρόνια προπονητής. Οι διαφορές της δεύτερης κατηγορίας από την Σούπερ Λίγκα είναι η ταχύτητα, έπειτα και το τεχνικό κομμάτι, το οποίο είναι δουλειά των προπονητών".
Για το πόσο η νίκη θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας: "Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, αυτό πιστεύαμε και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά ήρθε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αν παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί, το ίδιο διαβασμένοι και με την ίδια μαχητικότητα τότε θα μας έχει βοηθήσει ο αγώνας κόντρα στον Πανθρακικό".
Για το πρωτάθλημα: "Το φετινό πρωτάθλημα θα έχει πολλά αμφίρροπα παιχνίδια, χωρίς ποιότητα. Τα καλά παιχνίδια θα είναι λίγα με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, οι υπόλοιπες ομάδες ακόμη δεν είναι έτοιμες για υψηλού επιπέδου παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν μια καταιγίδα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην διαδικασία ολοκλήρωσης. Σχετικά με τον Παναθηναϊκό πιστεύω πως θα ανακάμψει, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος".
Για τα νέα παιδιά: "Τα μικρά παιδιά μεγαλώνουν μόνο με μπράβο, όταν παίζουν με πίεση μόνο πίσω μπορούν να πάνε. Όποιος φοράει παντελονάκι, πρέπει να είναι χαρούμενος, διαφορετικά όταν παίζουν με πίεση δεν μπορούν να παρουσιάσουν ποιότητα. Είμαι ικανοποιημένος από την εξωαγωνιστική τους εικόνα, είμαστε σκληροί αν συμβεί κάτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα