Παπαδόπουλος: Δεν θα άφηνα μόνο του τον Γεωργατζόγλου ποτέ…

15:57 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Tην απόλυτη στήριξή του στον απερχόμενο πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Γεωργαντζόγλου, εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με συνέντευξή του στη σημερινή "ΩΡΑ των σπορ". Ο έμπειρος τεχνικός άφησε υπαινιγμούς για όσους δεν στήριξαν επαρκώς τον Γεωργαντζόγλου και το εγχείρημά του και δήλωσε πρόθυμος να περιμένει για εύλογο χρονικό διάστημα το νέο κάλεσμα της "Ένωσης".

-Με 8-0 νίκες, θα κάνατε το απόλυτο, και η ΑΕΚ θα αναδεικνυόταν τουλάχιστον

τρίτη, ή ακόμη και δεύτερη στο πρωτάθλημα. Μετά την εξέλιξη στον αγώνα Απόλλωνα Πατρών-Παγκρατίου πέρασε από το μυαλό σας τι δεν έγινε σωστά στο ματς με Πιερικό, όπου και η μοναδική ήττα στο παθητικό σας;

"Όχι, δεν μου πέρασε με τον τρόπο που μου το λέτε. Καμία ομάδα δεν τους κερδίζει όλους στο σύγχρονο μπάσκετ. Μου πέρασε με την έννοια ότι με ενδιέφερε ως προπονητή να δω τι πήγε και δεν τι δεν πήγε καλά. «Δεν μας βγήκε το ματς», που λέμε. Από κει και πέρα, μιλήσαμε με τους παίκτες, και προσπαθήσαμε από το ματς της Κατερίνης και μετά να αλλάξουμε πράγματα και να αντιστρέψουμε το κλίμα. Και τα καταφέραμε. Όσο για το ματς μεταξύ του Απόλλωνα και του Παγκρατίου; Δεν ξέρουμε αν θα είχε την ίδια εξέλιξη, αν εμείς είχαμε κερδίσει στην Κατερίνη. Τέλος πάντων, δεν έχουμε αποδείξεις για κάτι άλλο, ας μην επιμένουμε".

-Νιώθετε πίκρα, που μετά τη φυγή Λιόγα και κυρίως μετά τη φυγή Παπανικολάου από την ΑΕΚ δεν επιλεγήκατε από την διοίκηση, παρότι το όνομά σας έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων; Θεωρείτε, ότι κάποιοι σας έκοψαν τον δρόμο; Πάντως, ο κύριος Γεωργαντζόγλου είχε δηλώσει, ότι με σας στο τιμόνι μετά τον Λιόγα η ΑΕΚ θα είχε ρεκόρ 12-1.

"Έχω ξαναπεί, ότι πάω εκεί που με θέλουν! Η ΑΕΚ μου έκανε την τιμή, όταν μου την έκανε, είπα το «ναι». Τι έγινε και τι δεν έγινε πριν να συμφωνήσω είναι κάτι που δεν με αφορά. Ξέρω, αλλά δεν με αφορά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την πρόταση. Βέβαια, αν πήγαινα στην ΑΕΚ νωρίτερα, η ομάδα θα βρισκόταν τώρα στην παραπάνω κατηγορία! Και δεν είναι αλαζονικό αυτό. Το πιστεύω ακράδαντα. Όσο για τους «κάποιους», που λέτε, νομίζω, ότι έδωσα την «απάντησή» μου στο γήπεδο".

-Ποιοι είναι οι "κάποιοι";

"Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω. Σας είπα και τις προάλλες. Ασχολούμαι με εκείνους που η γνώμη τους έχει βαρύτητα. Για τους άλλους αδιαφορώ".

-Είχατε δηλώσει μετά το ματς με τη Νέα Κηφισιά, ότι έχετε μάθετε να παίζετε εντός των γραμμών. Μήπως ήλθε η ώρα να αλλάξετε;

"Δεν πρόκειται ν’ αλλάξω. Εντός των γραμμών ξέρω. Εκεί παίζεται το μπάσκετ. Είναι προφανές, ότι συμβαίνουν ευτράπελα, αλλά δεν πρόκειται και χωρίς αποδείξεις να συνεχίσω να μιλάω. Θα συνεχίσω, λοιπόν, να δείχνω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, γραφικός δεν γίνομαι. Το αφήνω σε άλλους".

-Νιώσατε αυτό, που ένιωσαν όλοι οι συνάδελφοί σας, ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ έπαιζαν με ιδιαίτερο πάθος εναντίον της;

"Είναι γεγονός αυτό. Η συμμετοχή της ΑΕΚ στην Α2 ήταν κάτι πρωτόγνωρο. ΄Ηταν πρωτόγνωρο για όλους όσοι ανήκουν στην οι
Keywords
Τυχαία Θέματα