Παπαδόπουλος: Να μη κάνει το παιχνίδι της

21:05 31/10/2011 - Πηγή: AEK365

Τα πάντα αναμένεται να κάνει ο Ολυμπιακός προκειμένου να πάρει τη νίκη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως ο αγώνας είναι σημαντικός αλλά ...όχι και τελικός!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνα αμυντικός:

Αρχικά, ρωτήθηκε αν είναι τελικός το παιχνίδι κόντρα στην Ντόρτμουντ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Σίγουρα

είναι δύσκολο, αλλά δεν το βλέπω σαν τελικό. Η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και να πάρει αύριο τη νίκη»

Όσον αφορά στην ισοπαλία με τον ΟΦΗ και αν αυτό ενεργήσει θετικά για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Αυτό το ματς πέρασε, ήταν αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα, το αυριανό ματς είναι διαφορετικό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα για να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι»

Αναφορικά με την Ντόρτμουντ, σχολίασε: «Η Ντόρτμουντ θα μπει πολύ δυνατά, όπως σε όλα τα ματς της. Εμείς θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της. Αν καταφέρουμε να κάνουμε και γκολ, θα είναι ότι καλύτερο για μας»

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα το γκολ, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, υποστήριξε: «Δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό, χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα δεχόταν γκολ, αλλά έπαιρνε τα αποτελέσματα. Αύριο πιστεύω να μην δεχτούμε γκολ. Η ομάδα θα βελτιώνεται σιγά-σιγά και θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε»

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Θα μπούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι αυτό που θέλουμε εμείς και οι φίλαθλοι της ομάδας μας, έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Σίγουρα περνάμε δύσκολα και θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Champions League. Το έχω ξαναπεί πριν ότι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα