Παπαφωτίου; Με τη βοήθεια του κόσμου για τη νίκη

23:14 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Αθηνά Παπαφωτίου θεωρεί πως η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Καλέ, αφού ξεκινάει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας και περιμένει την στήριξη του κόσμου μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Είδαμε σε βίντεο την Καλέ. Με όσα μπορεί να καταλάβει κανείς από ένα βίντεο. Πρόκειται για μια ομάδα αρκετά καλή με την εξάδα της να αποτελείται από ξένες αθλήτριες και όχι Γαλλίδες. Μπορεί στο πρωτάθλημα της χώρας της να μην έχει ξεκινήσει καλά, όμως έχει αντιμετωπίσει

δύο πολύ καλές ομάδες.

Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, όπως μας είπε και ο προπονητής μας για να φτάσουμε στην νίκη. Το θετικό είναι πως ξεκινάμε με εντός έδρας παιχνίδι τις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις και με την βοήθεια του κόσμου να τα καταφέρουμε. Είναι σίγουρα αβαντάζ ο κόσμος της ομάδας που γεμίζει συνεχώς το γήπεδο. Όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι θα φανεί στο γήπεδο. Θέλουμε την νίκη στο πρώτο παιχνίδι για να πάμε στη Γαλλία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σίγουρα μας ενδιαφέρει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Όσο αναφορά όμως το που μπορείς να φτάσει δεν μπορείς να το θέσεις εξ' αρχής. Θα παίξει και ρόλο η κλήρωση και ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσεις. Σαν γενικό στόχο θα μπορούσα να πω πως έχουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα