Παπασπύρου: Πληρώσαμε τον ενθουσιασμό

16:35 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής με τον Δημήτρη Παπασπύρου να υποστηρίζει πως η ομάδα του Ζωγράφου πλήρωσε τον ενθουσιασμό της να βάλει ένα γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου, στην ιστοσελίδα sportvox.gr
Ο Ηλυσιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ.

Υπήρξε κάτι που δεν σας «βγήκε» στο τερέν;
«Βασικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά! Έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια! Από εκεί και πέρα είπαμε να προσέξουμε πολύ στα πρώτα 20λεπτα του κάθε ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Δυστυχώς όμως δεχθήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ είχαμε εμείς κόρνερ. Μάλλον πληρώσαμε τον ενθουσιασμό των παικτών για να βάλουμε ένα γκολ. Στην αντεπίθεση όμως, το πληρώσαμε».
Άρα σας κόστισε ο ενθουσιασμός;
«Ναι, νομίζω... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν θέλει πολύ. Σε μία ή δύο φάσεις εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος ή πειθαρχημένος μπορεί να σου κοστίσει ακριβά. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα με έμπειρους παίκτες. Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και της εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα».
Πριν το πρώτο γκολ που δεχθήκατε είχατε δημιουργήσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Έκρινε τελικά το ματς;
«Σταθήκαμε πολύ καλά. Την... πατήσαμε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρους μέρους από την ΑΕΚ. Περιμέναμε να βάλουμε κάποιο γκολ στην αντεπίθεση».
Τι περιμένουμε ενόψει συνέχειας από τον Ηλυσιακό;
«Βασικός στόχος παραμένει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα