Παπασταθόπουλος: Νιώθω άνετα στην Βέρντερ

15:42 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με 19 συμμετοχές στην εφετινή Bundesliga, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Βέρντερ Βρέμης με την παρουσία του ενώ και ο ίδιος ο διεθνής κεντρικός αμυντικός παραδέχτηκε πως νιώθει άνετα στην Βρέμη.

Την εφετινή σεζόν ο Παπασταθόπουλος αγωνίζεται στην Βέρντερ Βρέμης δανεικός από την Τζένοα με την γερμανική ομάδα να προτίθεται να αγοράσει τα δικαιώματα του το καλοκαίρι

και τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να δηλώνει στην "BILD": "Πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, ο σύλλογος θα αποφασίσει πως θα προχωρήσει. Νιώθω πολύ άνετα στη Βρέμη".

Στην συνέχεια ο Παπασταθόπουλος μίλησε για την περίοδο που αγωνιζόταν στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Τζένοα και της Μίλαν. Όπως τόνισε ο κεντρικός αμυντικός: "Η περίοδος που πέρασα εκεί ήταν ένα καλό σχολείο για εμένα. Το παιχνίδι είναι πιο αργό από ότι εδώ, αλλά τακτικά είναι το καλύτερο του κόσμου. Όταν πήγα εκεί από την Ελλάδα, έκανα τα βασικά. Στη Μίλαν, κοίταζα τους πιο έμπειρους παίκτες στα ίσια και έμαθα τόσα πολλά".

Όσο για τις ελπίδες της Βέρντερ Βρέμης να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, ο Παπασταθόπουλος δήλωσε: " Το Γιουρόπα Λιγκ θα είναι σπουδαίο, αλλά αν η τέταρτη θέση είναι ακόμα δυνατή, γιατί όχι; Στην Ελλάδα είναι σπάνιο ο πρώτος να χάνει από τον τελευταίο. Στη Μπουντεσλίγκα ωστόσο, τα πάντα είναι δυνατά. Το πρωτάθλημα είναι δυνατότερο και πιο ισορροπημένο".

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μίλησε στην "BILD" ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ Βρέμης, ο Κλάους Άλοφς ο οποίος τόνισε: " Ο Σωκράτης είναι ήδη ηγέτης. Έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένος. Φιλοδοξία, την πίστη ότι η ομάδα μπορεί πάντα να τα πάει καλύτερα, ακόμα και μετά από ήττες και την θέληση να βελτιώνεται συνεχώς. Εν συντομία: Έχει την νοοτροπία ενός πραγματικού νικητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα