Παπουλής: Αυτό που έγινε ήταν ληστεία

15:15 28/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την κατήφεια που επικρατεί στην Κύπρο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επιβεβαίωσε ο Φώτης Παπουλής ο οποίος σημείωσε πως όταν ήρθε στην Μεγαλόνησο για να παίξει ποδόσφαιρο όλα έμοιαζαν παραδεισένια και τώρα, όπως είπε επικρατεί αγανάκτηση καθώς αυτό που συνέβη ήταν ληστεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Απόλλωνα Λεμεσού στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για την κατάσταση στην Κύπρο: "Τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα.

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς και βρισκόμαστε σε αναμονή. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Κανείς δεν ξέρει 100% τι θα γίνει. Και στο ποδόσφαιρο φυσικά ισχύει το ίδιο. Μέχρι τώρα οι Κύπριοι περνούσαν καλά, αλλά τώρα βλέπουν όλα να αλλάζουν πολύ γρήγορα. Την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ νόμιζα ότι ήταν Παράδεισος. Τώρα βλέπω αγανάκτηση και είναι προφανές πως αυτό που έγινε ήταν ληστεία. Άλλοι το δημιούργησαν το πρόβλημα και όχι οι απλοί πολίτες. Υπάρχει πολλή κατήφεια. Οι στιγμές αυτές είναι από τις χειρότερες. Έχουν δείξει όμως ότι είναι δυνατοί και ικανοί να ξανασηκωθούν στα πόδια τους και να φτάσουν στο σημείο που ήταν".
Για την κατάσταση στον Απόλλωνα Λεμεσού και στο πρωτάθλημα: "Επίσημα δεν μας έχουν πει ακόμα τίποτα. Αλλά σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Θα υπάρχουν μικρότερα μπάτζετ και μικρότεροι μισθοί. Όσον αφορά εμένα, εγώ έχω άλλο έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα