Παπουλής: Μεγάλη βοήθεια από Αναστό

17:06 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά, ο 27χρονος, πλέον, επιθετικός (είχε γενέθλια ανήμερα του αγώνα με τον Λεβαδειακό), μίλησε στον Athleticradio 104,2:

Για την συνέπεια του στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια: «Το να προσπαθείς να αγωνίζεσαι όλο αυτόν τον καιρό και να βλέπεις τους κόπους και την προσπάθειά σου να δικαιώνεται, αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Το γκολ μου έλειπε στα πρώτα παιχνίδια, αλλά έρχεται και αυτό σιγά-σιγά.

Έχω βάλει τέσσερα γκολ μέχρι τώρα, πάμε για περισσότερα.

Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη. Πάντως θέλω να πω ότι για τα γκολ, δεν είναι μόνο η δική μου προσπάθεια. Είναι μια συνολική προσπάθεια. Με βοηθούν πολύ οι συμπαίκτες μου. Λειτουργούμε όλοι άψογα. Και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να κάνω κι εγώ καλά τελειώματα και η ομάδα να σκοράρει.

Για έναν παίκτη όπως εγώ, αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δημιουργεί και όχι να χαλάει. Προσπαθώ γι' αυτό σε κάθε παιχνίδι. Είτε να σκοράρω, είτε με μια καλή πάσα να βοηθήσω να μπει ένα γκολ. Αυτός είναι ο ρόλος μου. Όταν είμαι σε καλή μέρα αυτό γίνεται. Μπορεί να υπάρχουν όμως και κακές μέρες. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Για τις συμβουλές που του δίνει ο Αναστόπουλος, ως πρώην μεγάλος επιθετικός: «Ο Αναστόπουλος μου δίνει μεγάλη βοήθεια σε αυτό. Κάθομαι πολλές φορές μετά την προπόνηση και δουλεύουμε μαζί στα τελειώματα για να βελτιώνομαι. Και σε άλλα σημεία του παιχνιδιού.

Όταν έχεις προπονητή αυτόν τον άνθρωπο, που έχει υπάρξει από τους μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μεγάλη υπόθεση για μένα, αλλά και γι' άλλα παιδιά. Αυτό που μου λέει συνέχεια είναι να είμαι συνέχεια μέσα στην περιοχή. Να πατάω περιοχή. Με έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό».

Για τη συγκυρία τρία μέλη της ίδιας ομάδας να έχουν γενέθλια την ίδια μέρα (Παπουλής, Βερόν, Αναστόπουλος, γιόρταζαν και οι τρεις την Κυριακή): «Αν το ψάξουμε και παγκόσμια θα έχει ενδιαφέρον. Κεράσαμε και οι τρεις με τον τρόπο μας την ομάδα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (γέλια). Δεν είχαμε το χρόνο να βρεθούμε για να γιορτάσουμε. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία την περασμένη εβδομάδα. Μας έμεινε όμως η καλή βαθμολογική συγκομιδή και η καλή ψυχολογία».

Για το τρία στα τρία που είχε ο ΟΦΗ στα παιχνίδια με Δόξα, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό: «Ο στόχος ήταν το τρία στα τρία. Βέβαια, ξέραμε ότι η κούραση θα ήταν μεγάλη. Μπήκαμε με διαφορετική νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι, τα αντιμετωπίσαμε ξεχωριστά, διαχειριστήκαμε πολύ καλά την κούραση κι εμείς, αλλά και ο προπονητής με την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και καταφέραμε να είμαστε φρέσκοι σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον αν ξεπέρασε ο ΟΦΗ την κοιλιά που έδειξε να περνάει: «Η κοιλιά που κάναμε ήταν αναμενόμενη. Κάποια στιγμή θα μας έβγαινε. Κάνουμε καλή προπόνηση και θέλουμε να έχουμε μια φρεσκάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για την πρόκληση του Κυπέλλου ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραικό στους «8»: «Ο ΟΦΗ παραδοσιακά δείχνει ενδιαφέρον για το Κύπελλο. Με Παναιτωλικό είχα

Keywords
Τυχαία Θέματα