Παραιτήθηκε ο Παναγιωτακόπουλος

11:21 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου και προς τον γραμματέα του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από το Πολιτικό Συμβούλιο.

Στην επιστολή παραίτησης, ο Παναγιωτακόπουλος επισημαίνει μεταξύ άλλων πως "η νέα δανειακή σύμβαση

αποτελεί την ταφόπλακα κάθε ελπίδας του ελληνικού λαού καθώς πέρα και έξω από τα εκβιαστικά διλλήματα που τέθηκαν αυτές τις ημέρες, είναι σίγουρο ότι αυτές οι πολιτικές δεν μπορούν να δώσουν καμία λύση απλά να παρατείνουν το μαρτύριο των πολιτών αυτής της χώρας".
Το ιστορικό στέλεχος του κόμματος κατηγορεί τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για "λανθασμένες επιλογές, φοβικά σύνδρομα και επιλογή ενός αδύναμου και ανίκανου πολιτικού προσωπικού" που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδα.

Αναφερόμενος στον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Παναγιωτακόπουλος υποστηρίζει ότι "οι αγορές έχουν πλέον τον εκπρόσωπο τους στη θέση ευθύνης του Πρωθυπουργού στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας".

Για τις διαδικασίες διαδοχής του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παναγιωτακόπουλος παρατηρεί "ότι κάθε έννοια συντροφικότητας έχει χαθεί. Το μόνο που υπάρχει είναι οι προσωπικοί υπολογισμοί πολλών στελεχών για την «επόμενη ημέρα»".

Keywords
Τυχαία Θέματα