Παραμένει ανοικτό το «4-2»

09:03 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Παρασκευή συνεδριάζει το Δ.Σ. της Super League λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Football League η οποία θεωρεί δεδομένο ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν τέσσερις ομάδες θα εξασφαλίσουν την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και δυο ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League. Ωστόσο όλα δείχνουν πως στην σημερινή συνεδρίαση

της Super League δεν θα παρθεί καμία απόφαση για το "4-2".
Αυτό θα συμβεί διότι, αν και στην Super League έχουν συμφωνήσει για το "4-2" από τις 28 Αυγούστου, εντούτοις πρέπει, όπως ισχυρίζονται τα μέλη του συνεταιρισμού, να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις όπως να αποδεχτεί η NOVA την αναδιάρθρωση και να υπάρξει υπογεγραμμένη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για του χρόνου ή μια έγγραφη δέσμευση από το υφυπουργείο Αθλητισμού.
Οι προϋποθέσεις δεν έχουν εκπληρωθεί και επιπλέον η Super League ζητά να γίνει συμφωνία από μηδενική βάση, συμφωνία δηλαδή που θα περιλαμβάνει και τις 18 ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία καθώς η ισχύουσα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ λήγει στο τέλος της σεζόν.
Έτσι λοιπόν αν δεν παρθεί απόφαση στο σημερινό Δ.Σ. της Super League τότε θα υπάρξει πρόβλημα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη με το πρωτάθλημα να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα