Παραμένει χαλαρός ο Ρεμί

19:27 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 26χρονος αγωνίζεται στη Νιούκαστλ με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ, η οποία την περυσινή σεζόν υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.
Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του έχουν ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους των «καρακαξών», οι οποίοι σκέφτονται την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τους Ρέιντζερς, μετά τη λήξη του δανεισμού το το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ρεμί ωστόσο με δηλώσεις του δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον, επισημαίνοντας

μεταξύ άλλων πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να πάρει την τελική του απόφαση.
«Πραγματικά το απολαμβάνω στη Νιούκαστλ, αλλά το τι θα γίνει μετά δεν ξέρω. Για την ώρα το ερώτημα για το αν θα μείνω στη Νιούκαστλ μετά το δανεισμό μου δεν είναι στο μυαλό μου. Είναι μία καλή ερώτηση, αλλά έχουμε χρόνο να αποφασίσουμε».
Μπορεί ο Γάλλος να μη βιάζεται για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πρόσφατα όμως... βιάστηκε να περάσει από μία πολυσύχναστη διαστάυρωση με το αυτοκίνητό του, Audi R8 με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα Ταξί. Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές των δύο οχημάτων και κάποιους μικροτραυματισμούς των επιβατών του Ταξί, δεν υπήρξε τίποτα σοβαρότερο.
Η αριστερή πλευρά του οχήματος αξίας 100,000 λιρών, του Ρεμί υπέστη σοβαρή ζημία, ωστόσο δεν φαίνεται πως θα... δυσκολευτεί να αγοράσει ένα καινούριο αμάξι, με τα χρήματα από τον υψηλό μισθό που λαμβάνει από τις «καρακάξες».

Keywords
Τυχαία Θέματα