Παραμένει ο Ελληνιάδης

20:17 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Ίκαρο θα προσφέρει και για τα επόμενα τρία χρόνια τις υπηρεσίες του ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O Σταύρος Ελληνιάδης ήρθε σε συμφωνία με τη διοικούσα επιτροπή του Ικάρου Χαλκίδας και για τρίτη συνεχή περίοδο θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

O Σταύρος Ελληνιάδης θα είναι για τρίτη συνεχή σεζόν ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου. Ο έμπειρος παράγοντας ήρθε σε συμφωνία με τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας και ήδη έχει πιάσει δουλειά.

«Χάσαμε αρκετό χρόνο μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση

γύρω από την έδρα της ομάδας, αλλά ήδη, μαζί με τον κόουτς Καλαφατάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του κ. Ελληνιάδη, ο οποίος συμπλήρωσε πως: «Η μετακόμιση του Ικάρου στην Χαλκίδα αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους. Υπάρχει μεγάλη διάθεση να πετύχουμε κάτι καλό και πιστεύω πολύ στην προοπτική που δημιουργήθηκε. Φυσικά, θα πρέπει να κινηθούμε πολύ προσεχτικά και με χαμηλούς τόνους, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την σταθερά ανοδική πορεία του Ικάρου και, παράλληλα, να προσελκύσουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πανέμορφο κλειστό της Κανήθου».

Από την πλευρά τους, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής ανέφεραν πως: «Ο Σταύρος Ελληνιάδης έχει μια μακρά πορεία στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ και είναι χαρά μας που θα συνεργαστούμε μαζί του. Κοινός μας στόχος είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, στο οικονομικό πλαίσιο που επιτάσσει η εποχή, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και συνάμα ‘ελκυστικοί' για τους φίλους του μπάσκετ στη Χαλκίδα και όχι μόνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα