Παραμένει το αγκάθι του 44

11:33 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο φάκελος κατατέθηκε χθες στην ΕΠΟ και η αδειοδότηση, που θα δώσει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να παίξει κανονικά του χρόνου στην Ευρώπη προχωρά. Ο Γολγοθάς όμως που έχει να ανέβει η ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει. Τα τεράστια λάθη που έγιναν από τη διοίκηση Αδαμίδη και τους μετόχους Νοτιά, Παππά (Supporters που δέχθηκαν μέσω Κασνακίδη να γίνουν οι δεύτεροι τη τάξει μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ) έχουν αφήσει τα σημάδια τους στην ΑΕΚ

που δεν φεύγουν εύκολα.
Τώρα λοιπόν η ΠΑΕ θα τρέξει για το άρθρο 44 και να πάρει τη φορολογική ενημερότητα. Χαρτί στον φάκελο αδειοδότησης που να καλύπτει ΕΠΟ και UEFA μπήκε. Στην ουσία αυτό το έγγραφο ήταν ένα... ανεπίσημο χαρτί φορολογικής ενημερότητας (αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι). Η φορολογική ενημερότητα που πρέπει να πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της και να λύσει το πρόβλημα διαπαντός θέλει λεφτά και αποπληρωμή της δόσης του 44 (ύψους 1,25 εκατ. ευρώ) που άφησε απλήρωτη η διοίκηση Αδαμίδη, η οποία αντί να πιέσει τους μετόχους να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους έβγαινε δημόσια και με... στυλ έλεγε "όποτε θέλουμε παίρνουμε τη φορολογική ενημερότητα".
Το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη φορολογική ενημερότητα μπορεί να δημιουργήσει θέμα στη λειτουργικότητα της ΑΕΚ εντός Ελλάδας. Και ένα από τα προβλήματα είναι η έκδοση εισιτηρίων. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης είναι με τον Ατρόμητο την Μεγάλη Τετάρτη και εκεί θα χρειαστεί νέο... ψηστήρι από τον Δημητρέλο προς την Εφορία, προκειμένου να τυπωθούν εισιτήρια. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα "πατήσει" στα χρήματα που έδωσε η ΑΕΚ στην Εφορία τον Μάρτιο και ελπίζει... Το μεγάλο πρόβλημα, εφόσον δεν διευθετηθεί το "44", με τα εισιτήρια ίσως υπάρξει στα πλέι οφ.
Το τρέξιμο δεν σταματά λοιπόν για την ΑΕΚ. Άσχετα αν δείχνει να τα καταφέρνει. Κι αν δεν μπει ένας επενδυτής να δώσει μία για πάντα λύση στα προβλήματα, η διοίκηση θα τρέχει με... μπαλώματα να βρει λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα