Παραμένει ζωντανός ο ΠΑΣ

17:07 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΕΛΦΑΚΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

Το ματς

Το καλύτερο ξεκίνημα στο παιχνίδι ανήκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έδειχνε να πατάει καλύτερα και προσπάθησε να πιέσει ψηλά για να κόψει την κυκλοφορία του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ανοίξουν

το σκορ έπειτα από φανταστικό γκολ του Μπεσέρα, ο οποίος με κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 22ο λεπτό. Επτά λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μαχαίρα βρήκε στο δοκάρι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού η αποβολή του Αλεξίου από το 18ο λεπτό φαίνεται πως είχε επηρεάσει την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ήταν αυτός που μπήκε ξανά πιο δυνατά και η κυριαρχία του αυτή του έδωσε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με πέναλτι που κέρδισε. Όμως ο Μπεσέρα εκτέλεσε δυνατά και έστειλε την μπάλα άουτ. Αυτό που έγινε στο 50ο λεπτό το κατάφερε ο Ντάσιος 11 λεπτά αργότερα με πολύ καλό πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι Γιαννιώτες διατηρούσαν εύκολα το προβάδισμα που είχαν, καθώς ο Λεβαδειακός... σπάνια επισκεπτόταν την περιοχή του Κηπουρού. Έτσι το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σημαντική νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (73' Ζαμπρέλα), Λίλα, Πάντος (80' Μπακαγιόκο), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Μπεσέρα (67' Ανδράλας), Βίλα.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Τόμας, Βιάνα, Σουμπίνιο (71' Ζαουΐ), Αλεξίου, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46' Κόρμπος), Μαχαίρας, Μουλόπουλος (65' Μελισσάς), Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα