Παραπαίει η Σάλκε

19:02 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 15η αγωνιστική

Σάλκε-Γκλάντμπαχ 1-1
Γήπεδο: "Veltins Arena"
Οι κακές εμφανίσεις της Σάλκε στην Bundesliga συνεχίζονται καθώς η ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν κατάφερε να κερδίσει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική μένοντας στο 1-1 με την Γκλάντμπαχ. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες των Χούντελααρ και Χόλτμπι και στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ ήταν πιο εύστοχη

όταν με δεξί σουτ ο Ντε Καμάργκο εκμεταλλεύτηκε ιδανικά μπαλιά του Μαρξ κάνοντας το 0-1. Από εκείνο το σημείο η Σάλκε πίεσε για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε στο 85ο λεπτό όταν έπειτα από σέντρα του Πούκι ο Ντράξλερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1 που βρίσκει την Σάλκε στο -12 από την Μπάγερν Μονάχου με ένα παιχνίδι περισσότερο ενώ η Γκλάντμπαχ πλησιάζει τις ευρωπαϊκές θέσεις για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη.

Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς, Τζόουνς, Ντράξλερ, Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι (70' Πούκι), Χούντελααρ (71' Μαρικά).
Γκλάντμπαχ: Στέγκεν, Γιάντσκε, Βεντ, Στραντζλ, Ντομίνγκεζ, Νορντβέιντ, Ρουπ (89' Μπρούερς), Μαρξ, Αράνγκο, Χέρμαν (78' Μ' Λάπα), Ντε Καμάργκο (80' Χάνκε).

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Νυρεμβέργη 1-0
Γήπεδο: "BAY ARENA"
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Μπάγερ Λεβερκούζεν που συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου μετά και το 1-0 επί της Νυρεμβέργης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 37ο λεπτό όταν ο Σούρλε σέντραρε και ο Κίσλινγκ με δεξιό σουτ έκανε το 1-0. Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες του Κάστρο και του Κίσλινγκ και πλέον η Λεβερκούζεν περιμένει ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Μπορούσια Ντόρτμουντ για να μειώσει στους 7 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή. Η Νυρεμβέργη συνεχίζεται να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και να κινδυνεύει να μπει στην επικίνδυνη ζώνη.

Μπαγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Καρβαχάλ, Τόπρακ (72' Φρίντριχ), Φολσέιντ, Χοσογκάι, Μπέντερ, Ρέιναρτζ, Ρόλφες, Σούρλε (63' Χέγκελερ), Κίσλινγκ, Κάστρο (88' Αουγκούστο)
Νυρεμβέργη: Σέφερ, Πινόλα, Κλόσε, Νίλσον, Τσάντλερ, Φρανς (77' Εσβάιν), Μπάλιτς (62' Μακ), Σίμονς, Γκέρχαρτ, Κιγιοτάκε, Πόλτερ (62' Πέκχαρτ)

Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ 1-1
Γήπεδο: "SGL ARENA"
Τον δεύτερο βαθμό της μετά από έξι αγωνιστικές απέσπασε η Άουγκσμπουργκ μετά το 1-1 κόντρα στην Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι που παραμένουν ουραγοί στην βαθμολογία προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Βέρνερ για να ισοφαρίσει η Φράιμπουργκ 20 λεπτά αργότερα με τον Σμιντ. Στην επανάληψη οι δυο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι έμεινε το τελικό 1-1.

Αουγκσμπουργκ: Αμσίφ, Κλαβάν, Σανκό, Όστρολεκ (52' Ντε Γιόνγκ), Φογκτ, Κο, Βέρνερ, Μπάιερ, Πετρέλα (62' Μπανσέ), Κάλσεν-Μπράκερ (78' Χάιν), Μέλντερς
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν, Μούτζα, Σοργκ, Κρμας, Φλουμ, Κρούσε (90' Χέντενσταν), Σούστερ, Σμιντ, Γκέντε, Ρόσενταλ (45' Πουτσίλα), Φράις (24' Σαντίνι)

Μάιντς-Ανόβερο 2-1
Γήπεδο: "COFACE ARENA"

Keywords
Τυχαία Θέματα