Παράπονα και πρόβα ενόψει Καραϊσκάκη

16:02 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στο ματς οι φωνές του Νίκου Κωστένογλου προς τους μέσους ήταν έντονες. Τόσο που εξαιτίας του πολύ λίγου κόσμου στο ΟΑΚΑ, ακουγόταν παντού ο τεχνικός της Ενωσης. αποδέκτες του οι παίκτες του άξονα, που δεν είχαν καλή απόδοση. Τα δύο αμυντικά χαφ της ΑΕΚ (Βάργκας – Καφές) δεν είχαν την ανασταλτική συμπεριφορά που θέλει ο προπονητής τους, ενώ και ο Κάρλος παρατούσε πολλές φάσεις όταν δεν του έβγαιναν και άφηνε χώρους

κενούς στο κέντρο. Έτσι, οι Ρόβας – Ομο – Σάμαρης ανέβαιναν πολύ προς την επίθεση… ανενόχλητοι.

Η κίνηση του «Κωστέ» να βάλει στο δεύτερο ημίχρονο τρίτο χαφ (μετά την ατυχία με Λαγό…) φαίνεται ότι βοήθησε. Ο Καφές έμεινε λίγο πιο πίσω συγκριτικά με το πρώτο (καλό) του 45λεπτο και ο Βάργκας ανέβασε την απόδοση του έχοντας πια δύο «στηρίγματα» πίσω του. Κάτι που μοιάζει απαραίτητο για τον καλό Βάργκας. Η εικόνα της ΑΕΚ με τα τρία χαφ στον άξονα φαίνεται ότι ήταν και… πρόβα για το Καραϊσκάκη και το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

Ωστόσο, για αυτό το σχήμα (4-3-3) μεγάλο ρόλο θα παίξει τι θα συμβεί με τον Γρηγόρη Μάκο και αν προπονηθεί αύριο για να μπορεί να έχει πιθανότητες να παίξει βασικός στο Καραϊσκάκη. Αν δεν προλάβει η ΑΕΚ μένει με τρεις χαφ. Βάργκας – Καφέ – Ρίκκα, εκτός και αν έχουμε καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής… Πάντως, εξαιρετικά απίθανο είναι να ξεκινήσει ο Κάρλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα