Παράσχος: Αυτό που έγινε, δεν θα περάσει έτσι

09:58 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στους παίκτες του Ατρόμητου και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για όσα έγιναν.
Ο προπονητής του Ατρόμητου ήταν θυμωμένος με όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει το πέναλτι στο τελευταίο λεπτό κόντρα στον ΠΑΟΚ και αστόχησε.
Ο διεθνής επιθετικός, παρά την εντολή του Παράσχου να εκτελέσει ο Ούμπιντες το πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση χωρίς επιτυχία με

τον Έλληνα τεχνικό να λέει στους παίκτες πως "αυτό που έγινε δεν θα περάσει έτσι".
Σημειώνεται πως την ώρα της ομιλίας, ο Παπαδόπουλος δεν ήταν παρών αφού έμεινε μέσα στο προπονητικό λόγω προβλήματος.
Ο Παράσχος τα έβαλε και με τον Ούμπιντες λέγοντας του "Έχεις και εσύ ευθύνη, γιατί έπρεπε να εκτελέσεις το πέναλτι, όπως είπαμε".
Εκτός από τον Παπαδόπουλο και τον Ούμπιντες, ο Παράσχος ήταν εκνευρισμένος και με τον Στέφανο Ναπολεόνι για την αντίδραση του την ώρα που γινόταν αλλαγή.
Μετά το τέλος των play off, ο Παράσχος θα μιλήσει με την διοίκηση του Ατρόμητου για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά θεωρείται δεδομένο πως η κόντρα του με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχει... φουντώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα