Παράταση για Petit Chateau

21:05 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία της επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ και ουσιαστικά έβαζε «πωλητήριο» στην ΠΑΕ, ανακοίνωνε πως οι διαπραγματεύσεις με την Petit Chateau θα ολοκληρωνόντουσαν αύριο, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό τρόπο. Μάλιστα, χαρακτήριζαν ως καταληκτική ημερομηνία την 12η Οκτώβρη, τονίζοντας ότι από την επομένη κιόλας δεν θα συνέχιζαν να έχουν επαφές με την ιταλική εταιρία. Ωστόσο, στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η εταιρία, δεν έχει τη «δύναμη» να βάζει... τελεσίγραφα. Έτσι λοιπόν, ακόμα και αν αύριο

δεν υπάρξει καμία ουσιαστική εξέλιξη με τους υποψήφιους επενδυτές, η πόρτα δεν πρόκειται να κλείσει. Και είναι λογικό αυτό, παρά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ έχει άμεση ανάγκη από χρήματα και αν οι Ιταλοί τα παρουσιάσουν την... Πέμπτη, κανείς δεν θα τους πει «όχι». Η Petit Chateau λοιπόν, μπορεί να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν, την ίδια ημερομηνία που θα μπορεί να το κάνει και ο οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος προκύψει. Αυτή είναι η 27η Οκτωβρίου, δηλαδή 4 μέρες πριν από την κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μετόχων, όπου θα συζητηθούν οι πιθανές προτάσεις που θα φτάσουν στην διοίκηση της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα