Παρωδία στο Καραϊσκάκη (VIDEO)

21:44 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ: 8-0 (3-0)

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης

Μετά από ένα ματς-παρωδία ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση επικρατώντας του Τυρνάβου με 8-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους ερυθρόλευκους ούτε για δευτερόλεπτα. Με τη σέντρα

απειλήθηκαν από τον Ντουρμάζ ενώ στο 6' ο Φορτούνης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε τελικά δύο λεπτά μετά χάρη στην κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς. 2-0 στο 11' με τον Διαμαντάκο και 3-0 στο 17' με τον Μπουχαλάκη. Στο 25' ο Μιλοβάγεβιτς πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του ενώ στο 55' έγινε το 5-0 με φάουλ του Ντουρμάζ. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Ολυμπιακός πέτυχε και έκτο γκολ με τον Σουηδό να σκοράρει και πάλι με φάουλ. Στο 82' έκανε χατ-τρικ ενώ δύο λεπτά μετά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Σαλίνο. Ο Φουστέρ το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58'Πελέ), Μαζουακού (46'Χάρα), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (46'Φουστέρ), Μπενίτες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Α.Διγκόζης): Μάλτζαρης (46'Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιατράς (26'Παπασάββας), Χαλούλος, Εμμανουήλ, Γεωργίου, Αλεξίου (63'Οτά), Σουλιώτης, Στεριανός, Ιβανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα