Παρομοίωσαν τον Σατανά με τον Ομπάμα! (VIDEO)

16:42 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η νέα τηλεοπτική σειρά του History Channel, "The Bible" έχει πολύ υψηλή τηλεθέαση ωστόσο οι παραγωγοί της σειράς υπέπεσαν σε μια απίστευτη γκάφα απεικονίζοντας τον πρωταγωνιστή σαν τον Μπαράκ Ομπάμα.
Οι παραγωγοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι δεν έκαναν κάτι σκόπιμα δηλώνοντας μάλιστα πως όλα αυτά είναι ανοησίες. Μάλιστα, έδωσαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του Μαροκινού ηθοποιού, στις οποίες δε μοιάζει καθόλου στον 44ό Αμερικανό

πρόεδρο.
«Ο ηθοποιός που παίζει τον Σατανά είναι πολύ γνωστός στο Μαρόκο και έχει παίξει σατανικούς ρόλους σε διάφορα βιβλικά έπη. Και μάλιστα πολλά χρόνια πριν ο Ομπάμα εκλεγεί πρόεδρος Άλλωστε, τόσο εμείς όσο και το History Channel σεβόμαστε και εκτιμούμε τον πρόεδρο», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του καναλιού.
Αυτοί που πρώτοι παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ του Σατανά στην τηλεοπτική σειρά και του πλανητάρχη ήταν οι χρήστες του Τwitter και εν συνεχεία οι συντηρητικοί παρουσιαστές και σχολιαστές στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίοι προέβησαν σε πικρόχολα σχόλια για τη... σύμπτωση αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα