Παρουσίασε Τοπαλίδη η Καβάλα

17:11 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με κάθε επισημότητα έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του νέου τεχνικού της Καβάλας, Γιάννη Τοπαλίδη.
Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ των άλλων ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο ημέρα με την ημέρα για τον Α.Ο.Κ., και ότι η διοίκηση ξεκινάει με νέα δεδομένα, θέτοντας πιο προσγειωμένους στόχους για την νέα

αγωνιστική περίοδο, προσπαθώντας να γίνει όσο πιο επαγγελματική γίνεται. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης αρχικά μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη τονίζοντας πιστεύει ότι θα μας κάνει όλους υπερήφανους υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία του στο πόστο της ΠΑΕ Καβάλα δίνει μεγαλύτερο βάρος στην προσπάθεια που ξεκίνησε.

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης αναφέρθηκε παράλληλα στην ύπαρξη νέων συνεργατών εντός και εκτός διοίκησης οι οποίοι μπορούν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν στην αλλαγή της εικόνας της ομάδας, ενώ τόνισε ότι σταδιακά το κλίμα για την εισροή κεφαλαίων από χορηγούς αλλάζει. Υπογράμμισε ότι στον εμπορικό τομέα υπεύθυνος είναι ο κ. Στάθης Σμυρής τονίζοντας ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια στην κατεύθυνση προσέλκυσης χορηγών από την Ελλάδα αλλά και από χώρες του εξωτερικού και τέλος, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα κάλεσε γενικότερα τους φιλάθλους, όπως επίσης τον Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και την Λέσχη Φιλάθλων, καθώς και τους επιχειρηματίες της πόλης να στηρίξουν έμπρακτα την ΠΑΕ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Το έκανα και πέρσι, αλλά φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία διότι αναμένεται να γίνει μια πολύ σημαντική προσπάθεια στην ομάδα. Αν η προσπάθεια αυτή πετύχει δεν θα έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από άλλες, μεγάλες ομάδες.». Κλείνοντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραμονή, στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, του Γιώργου Μαραντά (στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή), ενώ εξέφρασε την απεριόριστη εμπιστοσύνη του στον νέο προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη.

Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο Γιάννης Τοπαλίδης εξέφρασε την χαρά του που θα εργαστεί στην Καβάλα. Στη συνέχεια ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της στήριξης του απλού φίλαθλου κόσμου προς την ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε, στο Champions League, από την Μέταλιστ Χάρκοβο ήταν η μη στήριξη του κόσμου του. Παράλληλα κρατώντας πολύ χαμηλούς τόνους ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης έθεσε και κάποιους πρωταρχικούς στόχους για την ομάδα, επισημαίνοντας: «Θέλω να έχω επιτυχίες. Θέλω η ομάδα να παίξει καλό και προπάντων αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν πολλά και πολύ καλά νέα παιδιά στο ρόστερ με όρεξη και μεράκι πάνω στα οποία θα στηρίξω πάρα πολλά. Χαίρομαι που θα δουλέψω με νέα παιδιά, και αν δω ότι κάποιο από αυτά τα παιδιά μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη». Όσον αφορά το ποια θα πρέπει να είναι η πορεία της ομάδας, ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Τοπαλίδης τόνισε ότι «θα φανεί στο μέλλον. Εγώ υπόσχομαι ότι, όπως έκανα και με την Εθνική Ομάδα, θα δουλέψω 24 ώρες το 24ωρο για την ομάδα της Καβάλας».

Στην συνέχεια, τόσο ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης όσο και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του αθλητικού ρεπορτάζ. Για τα μεταγραφικά, ο Γιάννης Τοπαλίδης απάντησε: «σαφώς και πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν μεταγραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις. Εννοείται, βέβαια ότι θα δουλέψουμε και με τα νέα παιδιά, ωστόσο χρειάζεται η απόκτηση ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών»,

Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης, συμπλήρωσε: «Δεν θα ανακοινωθεί, για την ώρα, κάποιο όνομα. Αν και εφόσον κάποιος παίκτης προταθεί η δοκιμαστεί από τον κ. Τοπαλίδη και αυτός τον εγκρίνει, τότε θα αποκτηθεί και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ».

Ακόμα, όσον αφορά τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας, ο Γιάννης Τοπαλίδης απάντησε ότι επιθυμία του είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Football League».

Keywords
Τυχαία Θέματα