Παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος

18:04 26/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το μεσημέρι της Παρασκευής (26/10) έγινε η επίσημη παρουσίαση του Σούλη Παπαδόπουλου, ως νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Κατά την παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού, δήλωσε ο κ.Μποτσιβάλης μεταξύ άλλων:

«Παρουσιάζω τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι εξαιρετικός συνεργάτης και εξαιρετικός προπονητής. Έχει παρουσιάσει έργο και έχει δει την αλλαγή και ο φίλαθλος κόσμος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα. Ο Θεός θα μας δώσει τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε στο έργο που

έχουμε αναλάβει και να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στην κατηγορία που ανήκει. Είναι ένα ιστορικό σωματείο, με βαριά φανέλα και να πρέπει να του δώσουμε τη θέση που του αναλογεί».

Από την πλευρά του, ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, αυτής της ιστορικής ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Γιαννόπουλο για την τιμή που μου έκαναν. Είναι τιμή για εμένα. Είμαι πέντε ημέρες στην ομάδα, δώσαμε δύο παιχνίδια, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι από την μεριά μου θα προσπαθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πολλοί από εσάς με ξέρετε, πάντα μέσα στο μυαλό μου υπήρχε η ιδέα να γυρίσω σε αυτή την ομάδα. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις, μπορώ να πω ότι όσες φορές βρήκα αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου είχα διαφορετικά συναισθήματα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος και ιδιαίτερα ο κόσμος των Austrian Boys».

Keywords
Τυχαία Θέματα