Παρουσιάστηκε το Playstation 4 (ΦΩΤΟ)

17:08 11/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην παρουσίαση της κονσόλας του πολυαναμενόμενου Playstation 4 προχώρησε η Sony, τέσσερις μήνες μετά την παρουσίαση του χειριστηρίου και των τεχνικών χαρακτηριστικών του. Το PS4, εμφανίζεται με ένα πολύ «αυστηρό» σχεδιασμό με αρκετές γωνίες, ενώ έχει αρκετές βελτιώσεις από την προηγούμενη έκδοση, με την τιμή του να κυμαίνεται στα 399 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στο τέλος του χρόνου.

Η Sony

στάθηκε και στο θέμα των μεταχειρισμένων παιχνιδιών και της τακτικής επιβεβαίωσης της αυθεντικότητας των παιχνιδιών μέσω του Ίντερνετ: οι πολιτικές της Microsoft σε αυτούς τους τομείς (ανάγκη σύνδεσης στο Ίντερνετ μία φορά κάθε 24 ώρες και περιορισμοί όσον αφορά την αγορά μεταχειρισμένων τίτλων) ξένισαν μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού, και η θέση της Sony είναι ότι δεν πρόκειται να επιβάλει τέτοιου είδους μέτρα προστασίας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, 140 παιχνίδια είναι ήδη υπό ανάπτυξη για το PS4, 100 εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν μέσα στο πρώτο έτος του. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται επεξεργαστής X86, βελτιωμένη PC GPU και 8 GB high- speed unified μνήμη. Το χειριστήριο είναι dual-shock και περιλαμβάνει touchpad, υποδοχή για ακουστικά και πλήκτρο share.

Η κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την περίοδο των διακοπών, και το «λανσάρισμα» προαναγγέλθηκε ως «η μεγαλύτερη ποτέ» στην ιστορία της Sony. Πέρα από το gaming, από την αρχή της κυκλοφορίας του, θα είναι διαθέσιμες 150.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο πλαίσιο της υπηρεσίας Video Unlimited του PlayStation Network, και πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια στο Music Unlimited.

Keywords
Τυχαία Θέματα