Παρουσιάστηκε το πλάνο ανάπτυξης

00:28 14/2/2013 - Πηγή: AEK365

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη (13/2) από τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης των Εθνικών ομάδων που έχει εκπονήσει ο Φερνάντο Σάντος.Στην παρουσίαση ο Τάκης Φύσσας τόνισε χαρακτηριστικά: "Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει μία ενιαία στρατηγική από τις μικρές Εθνικές μέχρι την Ανδρών. Να αντιλαμβάνονται οι νέοι παίκτες τη σημασία του να φοράς το εθνόσημο. Επίσης, η συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών πρέπει να είναι υποδειγματική τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βόκολος είπε: "Όραμα μας είναι να δούμε παίκτες

και ομάδες να παίζουν καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι, διατηρώντας την εξαιρετική αμυντική λειτουργία που διαθέτουμε. Ανάλογα με τον αντίπαλο η Εθνική προσαρμόζει τα πλάνα της και αλλάζει το σύστημα της. Μπορεί να παίξει 4-3-3, 4-2-3-1 ή 4-4-2, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα".

Επίσης, έγινε αναφορά στους παίκτες που αγωνίζονται στη Γερμανία με τον Τάκη Φύσσα να αποκαλύπτει πως έχει εισηγηθεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή τη διεξαγωγή ετήσιων δοκιμαστικών σε πόλη της Γερμανίας.

Τέλος, όπως ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου η φιλοσοφία και η βάση της Εθνικής θα παραμείνει η ίδια ακόμα και σε περίπτωση που ο Φερνάντο Σάντος δεν συνεχίσει μετά το καλοκαίρι του 2014 στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα