«Πάρτε 100 εκατ., φέρτε τον Ρονάλντο!»

09:38 2/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η ώρα της εκδίκησης; Η ώρα της απάντησης; Σίγουρα μια κίνηση εντυπωσιασμού και μένει να δούμε αν ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου του ραδιοφωνικού σταθμού του Μόντε Κάρλο (RMC) και ανταποκριτή της γαλλικής εφημερίδας «L'Equipe» στην Ισπανία, Φρεντερίκ Ερμέλ, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε διαπραγματεύσεις (!) με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι (κρατηθείτε) 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας)

ο Ερμέλ παρενέβη στο πρόγραμμα του RMC μεταδίδοντας την είδηση όχι για απλό ενδιαφέρον, αλλά για συζητήσεις των δύο συλλόγων για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Το ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν τον Ρονάλντο είναι δεδομένο και έχει γραφτεί εδώ και μήνες. Το ζήτημα είναι αν ισχύουν οι πληροφορίες του Ερμέλ και αν όντως οι δύο σύλλογοι το συζητάνε.

Η ιστορία με τις αφόρητες πιέσεις της Ρεάλ προς την Παρί για να της πάρει τον Κάρλο Αντσελότι ήταν σίγουρο πως δεν θα μείνουν αναπάντητες από την πλευρά των Παριζιάνων. Ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου Νασέρ Αλ Κελαϊφί είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως «θα δούμε πώς θα αντιδράσει η Ρεάλ όταν βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση». Επίσης είχε γραφτεί και δεν διαψεύστηκε ποτέ ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δίνοντας το «ΟΚ» για τον Αντσελότι «εισέπραξε» προτεραιότητα σε περίπτωση που κάποια στιγμή (τώρα ή στο μέλλον) αποφασίσει η Ρεάλ να πουλήσει τον Πορτογάλο.

Αν δεχθούμε ότι έτσι είναι τα πράγματα και υπάρχει η πρόθεση από πλευράς της Παρί για να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρονάλντο, τι θα κάνει η Ρεάλ; Θα βρεθεί μπροστά σε ένα πραγματικά τεράστιο δίλημμα: ο «CR7» έχει συμβόλαιο ως το 2015, δεν το έχει επεκτείνει ακόμη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τον δώσει, αλλά αν ο Πορτογάλος συνεχίζει να αρνείται την ανανέωση, η πώληση είναι η μόνη λύση.

Οι δύο σύλλογοι, πάντως, συζήτησαν χθες και για την περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο. Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός μέσος είναι στο στόχαστρο της Παρί, η Ρεάλ δεν θα ήταν αρνητική να τον δώσει, αρκεί να πάρει τον Ιταλό Μάρκο Βεράτι που ανέδειξε ο Αντσελότι στους πρωταθλητές Γαλλίας. Η περίπτωση της ανταλλαγής είναι μεν υπαρκτή, αλλά οι Παριζιάνοι προτιμούν να αγοράσουν τον Αλόνσο χωρίς να χάσουν τον Βεράτι.

Και ενώ όλα αυτά γίνονται στη Μαδρίτη, τα γαλλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο χθες για την πρώτη μεγάλη μονομαχία. Οι δύο πλουσιότεροι σύλλογοι της χώρας, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, κονταροχτυπιούνται για τον Βραζιλιάνο μέσο της Λάτσιο, Ερνάνες. Οι πρωταθλητές Γαλλίας φέρεται να προσφέρουν 25 εκατομμύρια ευρώ στους «λατσιάλι», με τους νεοφώτιστους στη Λιγκ 1 να απαντάνε με 30! Η Λάτσιο δεν θέλει να πουλήσει, αλλά είναι πολλά τα λεφτά...

Keywords
Τυχαία Θέματα