«Πάρτε τον Σερ Άλεξ στην Εθνική»

13:13 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αναζήτηση ομοσπονδιακού τεχνικού βρίσκεται η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας καθώς ο Όλγκερ Όσιερ παραιτήθηκε μετά το 0-6 από την Γαλλία και ο Μαρκ Μπόσνιτς δεν δίστασε να προτείνει στους υπεύθυνους να προσλάβουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σε δηλώσεις του ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά ονόματα αλλά δεν έχω ακούσει ένα συγκεκριμένο όνομα,

παρότι έχω παραπάνω από έναν λόγο για να μην το προτείνω. Είμαι ειλικρινής και είχα εμπειρία μαζί του, οπότε ξέρω πώς είναι. Μιλάω για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Χρειάζεται ένας προπονητής του δικού του διαμετρήματος να έρθει και να βάλει πρόσωπα και καταστάσεις στις θέσεις τους. Θα ζητούσε πολλά χρήματα αλλά στην ζωή, και ειδικότερα στον αθλητισμό, παίρνεις ό,τι πληρώσεις. Αν θέλεις τον καλύτερο, θα πρέπει να πληρώσεις για τον καλύτερο".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού της εθνικής ομάδας, Λούκας Νιλ: "Ο Φέργκιουσον είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, χρειαζόμαστε κάποιον που θα έρθει στην Αυστραλία και θα μας κάνει ανταγωνιστικούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα