Μπλόκο στο Λιχτενστάιν για τη Σλοβακία

21:23 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ράινπαρκ

Τεράστια έκπληξη στο Λιχτενστάιν όπου η τοπική ομάδα κατάφερε να πάρει ισοπαλία 1-1 από την Σλοβακία, αποτέλεσμα-δώρο για την Εθνική μας ομάδα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με τον Μπούτσελ και κατάφεραν στη συνέχεια να αμυνθούν σωστά. Η Σλοβακία

τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73' με τον Ντούριτσα. Από εκεί και πέρα πίεσε και είχε φάσεις αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

ΛΙΨΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γέχλε, Κιντάνς, Α.Κρίστεν, Έρι, Κάουφμαν, Μπούστσελ, Ν. Χάσλερ, Μ.Κρίστεν (90'Μπεκ), Ντ.Χάσλερ, Βίσερ (95'Γκούμπσερ), Βοξ (24'Φρικ).

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κούτσιακ, Τσισόφσκι, Ντούριτσα, Σάπαρα, Πάουτσεκ (46'Χούμποτσαν), Χαμσικ, Μακ, Σβέντο, Στοχ, Μπακός (70'Χολόσκο), Ντούμπεκ (23'Λάσικ).

ΛΕΤΟΝΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ: 0-5

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Σκόντο

Την εντυπωσιακή της πορεία συνέχισε τη Βοσνία που πέρασε από τη Λετονία επικρατώντας με 5-0 και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Φερτόφς είδε απευθείας κόκκινη για φάουλ στο Ράχιμιτς. Με παίκτη παραπάνω οι Βόσνιοι σφυροκόπησαν την λετονική άμυνα που όμως άντεξε. Παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν οι φιλοξενούμενοι το ημίχρονο έκλεισε χωρίς γκολ. Μόλις στο 48' όμως στην επανάληψη ο Λούλιτς έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά μετά ο Ιμπίσεβιτς πέτυχε το δεύτερο γκολ των Βόσνιων και σφράγισε τη νίκη τους. Ο Μεντούγιανιν στο 63' έκανε το 0-3 ενώ στο 80' ο Πιάνιτς πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Το πάρτι συνεχίστηκε στο 82' με τον Ντζέκο να γράφει το 0-5.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Μιχάντιουκς, Κιάβα, Μπουλβίτς, Ιβάνοφς, Κάμες (59'Γκαμπόφς), Γκορκξ, Βερπακόφσκις (15'Λάζντινς), Φερτόφς, Γκάουραξ (64'Σάμπαλα), Σινελνίκοφς.

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Ράχιμιτς (69'Βίστσα), Πιάνιτς, Μούιτζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς, Ζουκανοβιτς, Μεντούνγιανιν (69'Στεβάνοβιτς), Ιμπίσεβιτς, Ντζέκο,

Keywords
Τυχαία Θέματα