Πάρτι στο Βέλγιο

23:52 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η αγωνιστική

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΜΑΛΑΓΑ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Κονστάντ Φάντεν Στοκ

Εκπληκτική εμφάνιση για την Μάλαγα που διέλυσε με 3-0 την Άντερλεχτ στο Βέλγιο και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης. Οι Ισπανοί ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν στο 15' ο Ελισέου είχε ένα πολύ καλό σουτ. Οκτώ λεπτά ήταν ο

Χοακίν που δοκίμασε το πόδι του αλλά επίσης δεν βρήκε στόχο ενώ στο 26' ο Ανδαλουσιανός δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση, Η πίεση της Μάλαγα συνεχίστηκε και στο 37' ο Σαβιόλα έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μετά από μαγικό συνδυασμό. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όμως ο Ελισέου με μια "ρουκέτα" έδωσε στην Μάλαγα αυτό που άξιζε κάνοντας το 1-0.

Μόλις στο 54' στο δεύτερο μέρος η Μάλαγα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουγιατέ στον Μονρεάλ. Ο Χοακίν δεν αστόχησε και έγραψε το 0-2. Δέκα λεπτά μετά ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Ελισέου να πετυχαίνει ένα ακόμα πανέμορφο τέρμα.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσχάχτ, Νούιτινκ, Κουγιατέ, Βασιλέφσκι, Μπίλια, Ζιλέ, Κανού, Γιοβάνοβιτς (59'Γιακοβένκο), Μποκανί, Μπρούνο (46'Κλιέσταν).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Σάντσες, Καμάτσο, Χοακίν (73'Ντούντα), Ιτούρα, Ελισέου, Ίσκο (81'Σεμπάστιαν Φερνάντες), Σαβιόλα (65'Σάντα Κρους).

Keywords
Τυχαία Θέματα