Ποιος χρειάζεται τον Μέσι;

18:53 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 5-0
Γήπεδο: Καμπ Νου

Πλάκα έκανε η Μπαρτσελόνα στη Μαγιόρκα που τη διέσυρε με 5-0 κι ας μην είχε τον Μέσι στη σύνθεσή της. Επανεμφάνιση για τον Έρικ Αμπιντάλ μετά από πολύ καιρό.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Σεσκ μόλις στο 20ο λεπτό, ενώ στο 22ο λεπτό ο Αλέξις έγραψε το 2-0 με όμορφο πλάσε στο 22'. Η Μπάρτσα πέτυχε και 3ο γκολ

στο 37' ξανά με τον Σεσκ και στο επόμενο λεπτό ανέλαβε και πάλι δράση ο Αλέξις, ο οποίος έγραψε το 4-0.

Οι Καταλανοι πέτυχαν το 5-0 στο 46ο λεπτό με το τρίτο γκολ του Σεσκ αλλά στη συνέχεια δεν πίεσαν και το σκορ έμεινε εκεί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ (70' Αμπιντάλ), Μπαρτρά, Μοντόγια, Σεσκ (65' Ντεολοφέου), Ινιέστα (50' Τζόναθαν), Σονγκ, Τιάγκο, Αλέξις, Τέγιο.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αούταμ Χάτον, Νούνες, Μπιγάς, Κέβινμ Τισόνε, Πίνα (70' Μάρκεθ), Άλφαρο, Ντος Σάντος, Νσούε (46' Αριθμέντι), Χέμεντ (46' Μαρτί)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 4-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Η Λεβάντε ήταν εκείνη που σκόραρε πρώτη αλλά η Ρεάλ εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη με 4-1.

Μόλις στο πρώτο λεπτό το σουτ του Μαρσέλο έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 3' ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ακουαφρέσκα. Στο 14' τα σουτ του Ιγκουαΐν έφυγε μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό και ο Μπενζεμά αστόχησε από καλή θέση. Στο 18' ο Μουνούα είπε όχι σε σουτ του Κακά ενώ στο 20' το σουτ του Καγιεχόν πέρασε μόλις άουτ. Κι αφού η Ρεάλ δεν έβρισκε δίχτυα η Λεβάντεέκανε το 1-0 στο 31' με κοντινή προβολή του Μίτσελ. Ωστόσο η Ρεάλ αφυπνίστηκε από αυτό το γκολ και στο 36ο λεπτό ο Ιγκουαΐν πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με γυριστό, ενώ στο 38' ο Κακά με πέναλτι έγραψε το 2-1.


Στο 48ο λεπτό ο Αρμπελόα έχασε σημαντική ευκαιρία, ενώ στο 50' ο Μουνούα σταμάτησε την κεφαλιά του Μπενζεμά και στο 52' είπε όχι σε σουτ του Κριστιάνο. Στο 58ο λεπτό το σουτ του Ακουαφρέσκα έξυσε το δοκάρι του Λόπεθ, ενώ στο 68΄ο Μουνούα απέκρουσε την κεφαλιά του Πέπε και στο 76' το σουτ του Ιγκουαΐν. Το 3-1 έκανε ο Ρονάλντο με σουτ μέσα από την περιοχή στο 84' μετά από γύρισμα του Ιγκουαΐν, ενώ τρία λεπτά μετά ο Οζίλ με κοντινή προβολή έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Οζίλ με το δεύτερό του γκολ στο ματς.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Μόντριτς, Αλόνσο, Κακά (58' Ντι Μαρία), Μπενζεμά (69' Οζίλ), Καγιεχόν (46' Ρονάλντο), Ιγκουαΐν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Μπαγιεστέρος, Βύντρα, Χουανφράν, Ντιόπ, Ιμπόρα, Μίτσελ (76' Μπαρκέρο), Ρίος (69' Βάλντο), Γκαρσία, Ακουαφρέσκα (69' Ελ Zαρ)

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ- ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 3-2
Γήπεδο: Ριαθόρ

Η Λα Κορούνια πέτυχε την 3η σερί νίκης της, καθώς επικράτησε με 3-2 της Σαραγόσα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού

Η Ντεπορτίβ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με το σουτ του Μπρούνο Γκάμα, αλλά στο 16' ο Πόστιγκα έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα η Σαραγόσα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 35', καθώς ο Μοντάνιες βγήκε απέναντι στον Αρανθούμπια και τον πλάσαρε ιδανικά. Η Λα Κορούνια έφερε στα ίσα το ματς στο 36ο λεπτό με τον Μαρτσένα

Στην επανάληψη η Λα Κορούνια πίεσε και πήρε τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Μινέρο στο 56 λεπτό ενώ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 82'.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Αρανθούμπια, Σίλβιο, Μαρτσένα, Αϊτάμι (61' Ζε Κάστρο), Πάμπλο (87' Αγιόζε), Αγουιλάρ, Ντομίνγκες, Βαλερόν, Ρίκι (74' Σαλομάο), Πίτσι, Γκάμα.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Σαπουνάρου, Λούβενς, Αμπρχάμ, Γκονζάλες, Ρομαρίκ (77' Μπιενβενού), Μοβίγια, Μοντάνιες, Οριόλ (62' Βίκτορ Ροντρίγκες), Πόστιγκα, Ροδρί (85' Καρμόνα)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΜΑΛΑΓΑ: 4-2
Γήπεδο: Ανοέτα

Τεράστια νίκη με 4-2 πέτυχε η Σοσιεδάδ επί της Μάλαγα και απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για την τετράδα.

Στο 8ο λεπτό ο Αγιρέτσε πίεσε τον Καμενί που παραλίγο να κάνει το λάθος, ενώ στο 20ο λεπτό ο Γκριέσμαν είχε δοκάρι αι στη συνέχεια οι αμυντικοί της Μάλαγα έδιωξαν σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βέλα που με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Μάλαγα, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 24'. Η άμυνα των φιλοξενούμενων απομάκρυνε και ο Λα Μπέγια με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 2-0. Ο καταιγισμός των Βάσκων συνεχίστηκε και στο 30ο λεπτό ήρθε και το 3-0. Ο Γκριέσμαν έφυγε μόνος του με τον Καμενί και τον πλάσαρε ιδανικά. Η Μάλαγα αντέδρασε και μείωσε με όμορφο σουτ του Μοράλες στο 43ο λεπτό.

Ωστόσο στο 51' η Σοσιεδάδ έκανε το 4-1 με κοντινό πλασέ του Ινίγο Μαρτίνεθ μετά από κόρνερ. Στο 54' ο Πορτίγιο δεν μπόρεσε να τελειώσει από κοντά τη φάση, ενώ στο 65' ο Βέλα σημάδεψε το δοκάρι του Καμενί. Η Μάλαγα μείωσε στο 70ο λεπτό με την κεφαλιά του Σάντα Κρους ενώ στο 85' το σουτ του Ντούντα έφυγε μόλις άουτ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Λα Μπέγια, Ι.Μαρτίνεθ, Γκονζάλεθ, Κ.Μαρτίνεθ, Μπεργάρα, Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα (58' Πάρδο), Γκριέσμαν (86' Ιφράν), Βέλα (66' Εστράδα), Αγιρέτσε.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Λουγκάνο, Σάντσεθ, Ουέλιγκτον, Αντούνες, Ιτούρα, Μοράλες (64' Πιαθόν), Καμάτσο (75' Μπαπτίστα), Πορτίγιο (57' Ντούντα), Φερνάντες, Σάντα Κρους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα