Πατέρας πυροβόλησε το γιο του και αυτοκτόνησε

03:48 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας άντρας πυροβόλησε τον επτάχρονο γιο του στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία της αυστριακής πόλης Σανκτ Πέλτεν. Ωστόσο, το αγοράκι ακόμα κρατιέται στη ζωή.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο τηλεόρασης ΟRF ο πατέρας, Τουρκικής καταγωγής, πήγε στο σχολείο του γιου του, τον πήρε από την αίθουσα, τον οδήγησε προς τα αποδυτήρια και εκεί τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Όπως μεταδίδει το ORF, είχε βγάλει από την αίθουσα και την κόρη του και πως το κοριτσάκι παρακολούθησε το δράμα.

Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την εκδοχή αυτή.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο του δράστη αναποδογυρισμένο σε έναν γκρεμό, 60 χλμ δυτικά της Βιέννης και στο εσωτερικό του το πτώμα του δράστη, ο οποίος πιθανότατα είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.

Ο 7χρονος νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

«Η κατάσταση του παιδιού είναι πολύ κρίσιμη. Η σφαίρα όπως φαίνεται διαπέρασε το κρανίο του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κλάους Πρένινγκ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο 37χρονος πατέρας είχε λάβει εντολή από την αστυνομία να εγκαταλείψει την κατοικία του ως ύποπτος για οικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τον αυστριακό νομοθέτη, σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας η αστυνομία έχει την δικαιοδοσία να διατάξει τους υπόπτους να εγκαταλείψουν για 10 ημέρες την οικία τους, εάν κρίνει πως αποτελούν κίνδυνο για την ακεραιότητα των άλλων μελών.

Keywords
Τυχαία Θέματα