Πάτησε Ελλάδα η Σάλκε

15:40 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της Σάλκε. Συνοδευόμενη από περίπου 150 οπαδούς της, η ομάδα «πάτησε» Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας, με τον Γενς Κέλερ να στέλνει το μήνυμα από το αεροδρόμιο.

Παρότι η ομάδα του παρουσιάζει κακή εικόνα, ο τεχνικός των «Βασιλικών Μπλε» υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε. Σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει

να κάνουμε σίγουρα, είναι να σκοράρουμε», δήλωσε αρχικά ο Κέλερ.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν φοβάται για τη θέση του, μετά από τις φήμες ότι η... καρέκλα του τρίζει και ότι αν αποκλειστεί η ομάδα του από τον ΠΑΟΚ τα πράγματα θα είναι δύσκολα: «Καθόλου. Δεν με απασχολεί τι λέγεται. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ». Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χορστ Χελντ, ξεκαθάρισε σε ερώτηση για το αν ο Κέλερ θα είναι προπονητής στο επόμενο ματς σε ενδεχόμενο αποκλεισμό ότι «Φυσικά και θα είναι».

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο επίσημο twitter της Σάλκε, από το αεροπλάνο, την άφιξη, καθώς και από το γήπεδο της Τούμπας!

Keywords
Τυχαία Θέματα