«Πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας»

19:56 26/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος συνέστησε μεγάλη προσοχή απέναντι στην Άλμπα Φέχερβαρ (27/11, 7.30μ.μ.), γιατί είναι ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά. «Θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία νεανική ομάδα που παλεύει για όλες τις κατοχές στο γήπεδο. Προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα της επιτρέψει να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο. Μέχρι τώρα στην διοργάνωση του Eurocup, η Αλμπα έχει πολεμήσει σε κάθε παιχνίδι και έχει χάσει με πολύ μικρές διαφορές. Αν δεν είμαστε αρκετά προσεκτικοί μπορεί να μας βλάψει, οπότε πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι

και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται στο γήπεδο, έτσι ώστε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να απολαύσουμε την συμμετοχή μας όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ο D.J. Κούπερ από την πλευρά του ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί αν θέλουμε να προκριθούμε κάθε νίκη θα μετράει από δω και πέρα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα και φυσικά θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρώτου γύρου. Η Άλμπα παίζει καλύτερα τώρα, απ' ότι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα