Πελάτισσα… (VIDEO)

16:41 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΣΤΟΟΥΚ: 1-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Ζωντανή στη μάχη της τετράδας έμεινε η Έβερτον που επικράτησε με 1-0της Στόουκ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γουόλτερς έκανε το σουτ, ο Χάουαρντ βρήκε την μπάλα και στη συνέχεια βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο 22' τα πλασέ του Γέλαβιτς κατέληξε στην αγκαλιά του Μπέγκοβιτς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χουθ πρόλαβε κι έκοψε προ του Γέλαβιτς, αλλά στο 28' το «ζαχαρωτά» έφτασαν στο γκολ. Σκόρερ ο Κέβιν Μιραλάς

με όμορφο σουτ μετά από εξαιρετική κούρσα. Στο 29ο λεπτό το σουτ του Μιραλάς πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 39' ο Χάουαρντ είπε όχι σε σουτ του Γουόλτερς.

Στο 54ο λεπτό η κεφαλιά του Χουθ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 59' και η κεφαλιά του Σότον έφυγε έξω. Στο 74ο λεπτό και το σουτ του Ζερομ πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινε, Κόουλαμν, Ντίστιν, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Γκίμπσον, Μιραλάς (78' Μπάρκλεϊ), Όσμαν, Ανικέμπε, Γέλαβιτς.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον (77' Άνταμ), Χουθ, Γουίλαν, Γουίλσον, Ν'Ζονζί, Σόουκρος, Γουόλτερς, Κράουτς (77' Τζόουνς), Σότον, Ζερόμ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-1
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Μπορεί σχεδόν κάθε χρόνο να δυσκολεύεται κόντρα στη Σάντερλαντ αλλά στο τέλος τη νικά. Η Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 των «μαυρόγατων», οι οποίες ψάχνουν στο μακρινό 1997 να βρουν την τελευταία νίκης τους επί των «κόκκινων διαβόλων»

Στο 13ο λεπτό ο Μπίτνερ έκανε καταπληκτική ενέργεια και σουτ, αλλά ο Μινιολέ του είπε όχι, ενώ στο 26' η Γιουνάιτεντ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Φαν Πέρσι έκανε το γύρισμα στην περιοχή από αριστερά και ο Μπραμπλ κατά λάθος με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Γιουνάιτεντ είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του 2ου μέρους και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τη Σάντερλαντ, Μάλιστα στο 79ο λεπτό ο Βίντιτς είχε μια καλή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιανγκ, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπάρντσλεϊ (79' Λάρσον), Ο' Σέι, Μπραμπλ, Ρόουζ (85' Κόλμπακ), N'Ντιαγιέ, Γκάρντνερ, ΜακΚλιν, Τζόνσον (76' Γουίκαμ), Σεσενιό, Γκρέιαμ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ (33' Ράφαελ), Σμόλινγκ, Βίντιτς, Μπίτνερ, Κάρικ, Άντερσον (83' Κλέβερλι), Βαλέντσια, Γιανγκ, Καγκάβα (79' Καγκάβα), Φαν Πέρσι

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 4-1
Γήπεδο: Emirates

Πλάκα έκανε στη Ρέντινγκ η Άρσεναλ (4-1) και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας.

Η Άρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ζιρού μόλις στο 3ο λεπτό και στο 11' άνοιξε το σκορ. Ο Σάντι Καθόρλα έκανε το γύρισμα στην περιοχή κι ο Ζερβίνιο από κοντά με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τέιλορ. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και στο 48ο λεπτό ο Ζερβίνιο έδωσε για τον Καθόρλα που με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 67ο λεπτό ο Ζιρού με συρτό σουτ έκανε το 3-0, ενώ στο 69' η Ρέντινγκ μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Ρόμποσν Κανού. Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν και 4ο γκολ στο 77ο λεπτό με το πέναλτι του Αρτέτα.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ (71' Γκιμπς), Ροζίτσκι, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Ζερβίνιο (75' Τσάμπερλεϊν), Ζιρού (75' Ποντόλσκι)

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Τέιλορ, Κέλι, Σόρεϊ, Μαριάπα, Πιρς, Καρακάν (76' Ακπάν), Λέιγκερτγουντ, Γκάρθι, Ρόμπσον-Κανού (80' ΜακΚλίαρι), ΜακΆνουφ, Πογκρεμπνιάκ (61' Χαντ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 4-0
Γήπεδο: Etihad

Στο ρελαντί καθάρισε τη Νιούκαστλ η Σίτι με 4-0 και τουλάχιστον δεν θα χάσει τη 2η θέση.

Στο 23ο λεπτό ο Ντζέκο έχασε το άχαστο μετά από επέμβαση του Έλιοτ σε σουτ του Μπάρι, αλλά στο 421' ο Τέβες από κοντά μετά από ασίστ του Κλισί έκανε το 1-0. μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σίλβα με όμορφο σουτ έβαλε μπροστά τη Σίτι με 2 τέρματα.

Οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 56' Ο Κομπανί από κοντά μετά από ασίστ του Μπάρι, τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ στ 69' έγινε και το τελικό 4-0. Ο Τουρέ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Περτς και κατέληξε στα δίχτυα του Κρουλ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί (73' Γκαρθία), Λέσκοτ, Κλισί, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Σίλβα (83' Σινκλέρ), Νασρί (71' Αγουέρο), Τέβεζ, Τζέκο

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Σίμπσον, Σ. Τέιλορ, Εμβιμπά, Γκουτιέρες, Ανίτα, Καμπάιγ (74' Μπιγκιριμάνα), Ομπερτάν (46' Περτς), Σισοκό, Γκουφράν (63' Γκόσλινγκ), Σισέ

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-2
Γήπεδο: Λίμπερτι

Τεράστιο διπλό με 2-1 επί της Σουόνσι πέτυχε η Τότεναμ και ανέβηκε στην 3η θέση.

Πολύ δυνατά μπήκε στο ματς η Τότεναμ και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Βερτόνχεν. Ο Βέλγος συνδυάστηκε όμορφα με τον Μπέιλ και με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Στο 13ο λεπτό ο Βορμ νίκησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ τον Αντεμπαγιόρ, αλλά στο 22' ο Βερτόνχεν συνδυάστηκε ξανά με τον Μπέιλ και ο Ουαλός με τρομερό σουτ έκανε το 2-0. Στο 35' η Σουόνσι έχασε μοναδική ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του Ντάιερ σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης αστόχησε εξ επαφής.

Η Σουόνσι μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και μείωσε στο 72ο λεπτό με κεφαλιά του Μίτσου, ενώ στο 74' τα σουτ του Μπέιλ πέρασε μόλις άουτ. Στη συνέχεια η Τότενα έμεινε πίσω και κράτησε την πολ'υτιμη νίκη.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Τιεντάλι, Τσίκο Φλόρες (67' Μονκ), Γουίλιαμς, Ντέιβις, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν (57' Κι), Ρούτλετζ, Ντάιερ, Ερνάντες (79' Σέχτερ), Μίτσου

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Γουόκερ, Βερτόνχεν, Ντόουσον, Νόουτον, Ντεμπελέ, Πάρκερ, Λένον, Σίγκουρντσον (76' Χόλτμπι), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ (61' Ντεφό)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΝΟΡΙΤΣ: 1-0
Γήπεδο: JJB

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Γουίγκαν που επικράτησε με 1-0 της Νόριτς και παραμένει ισόβαθμή με την Άστον Βίλα στην 3η θέση από το τέλος.

Στο 14ο λεπτό η κεφαλιά του Σάρνερ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 33' ο ΜακΜάναμαν δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64ο λεπτό η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 59' ο Χόουσον έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Αλκαράθ. Η λύτρωση για τη Γουίγκαν ήρθε στο 80ο λεπτό με τον Κονέ να κάνει τα 10 και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Ρομπλς, Σάρνερ, Αλκαράθ, Φιγκερόα, Μπόις, Μποσαζούρ, ΜακΚάρθι, Γκόμες, Μαλόνεϊ, ΜακΜάναμαν (67' ΜακΆρθουρ), Κονέ (90+2' Ντι Σαντό)

ΝΟΡΙΤΣ: Καμπ, Ρ. Μάριν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον, Χόουσον (85' Μπέκιο), Σνοντγκρας, Ε. Μπένετ, Χούλαχαν (85' Τετέι), Καμαρά (79' Χολτ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 3-1
Γήπεδο: Άπτον Παρκ

Βαθειά βαθμολογική ανάσα για τη Γουέστ Χαμ που επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Μπρομ κι έμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 7ο λεπτό ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Ντορανς, ενώ στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ των φιλοξενουμένων. Στο 14' ο Γιασκελάινεν έδιωξε απίστευτα το φάουλ του Λουκάκου που κόντραρε και στον Ριντ κι άλλαξε πορεία και στο 18' ο Κάρολ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τα «σφυριά». Η Γουέστ Μπρομ ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και 10 λεπτά αργότερα ο Βαζ Τε έκανε το γύρισμα και ο Ο'Νίλ από κοντά έγραψε το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήλεγξαν το ματς και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 80' με όμορφο βολέ του Κάρολ. Το μόνο που κατάφερε η Γουέστ Μπρομ ήταν να μειώσει στο 88' με το πέναλτι του Ντόρανς. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μουλούμπου της Γουέστ Μπρομ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιανσκελάινεν, Ριντ, Νόλαν (69' Τέιλορ), Τζάρνις, Κάρολ, Βαζ Τε, Ο'Μπράιεν, Κόλινς, Ντεμέλ (79' ΜακΚάρντνεϊ), Ντιαμέ (82' Κόλισον), Ο' Νιλ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Τζόουνς, ΜακΌλι, Όλσον, Ρίντζγουελ, Ντόρανς (88' Φόρτσιουν), Γιάκομπ (71' Ρόζενμπεργκ), Μουλούμπου Μπραντ, Λουκάκου, Λονγκ (71' Οντεμβίγκι)

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΤΣΕΛΣΙ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Οδυνηρή ήττα με 2-1 υπέστη Τσέλσι από τη Σαουθάμπτον και μπαίνει σε μπελάδες καθώς έπεσε 4η.

Η Σουθάμπτον αιφνιδίασε την Τσέλσι κι άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό. ο Ροντρίγκες έκανε το ένα δύο με τον Ντέιβις και τελείωσε ιδανικά τη φάση. Η Τσέλσι δεν απείλησε αλλά στο 33' μετά από κόρνερ ο Τέρι έκανε το 1-1 από κοντά. Ωστόσο η απάντηση των «αγίων» ήταν άμεση, καθώς στο 35' πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπερτ.

Στο 58' ο Μόουσες αστόχησε από καλή θέση αλλά στη συνέχεια η Σαουθάμπτον δεν απειλήθηκε καθόλου από τους μπλε.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς (46' Μπόρουτς), Κλάιν, Γιοσίντα, Χόιβελντ, Σο, Σνέντερλιν, Κορκ, Σ. Ντέιβις (85' Φοξ), Πάντσεον (62' Γουόρντ), Λάμπερτ, Ροντρίγκες

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλκουέτα, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Μπερτράντ, Μίκελ (73' Ραμίρες), Λάμπαρντ, Μόσες, Όσκαρ (76' Μπεναγιούν), Μαρίν (61' Αζάρ), Τόρες

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα