Πέντε μετάλλια τα Αετόπουλα!

13:37 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλές επιτυχίες επιφύλασσε το περασμένο Σαββατοκύριακο 26-27/5 για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. Πιο συγκεκριμένα, οι ακαδημίες της Ενωσης συμμετείχαν σε τουρνουά που διεξήγαξε ο Ο.Φ.Ν.Ιωνίας για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου μεταξύ τοπικών σωματείων και σχολείων της περιοχής και στο οποίο οι μικροί μας αθλητές κατέκτησαν συνολικά 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα και μία τέταρτη θέση. Αναλυτικά, ο Θωμάς Γκουντούμας πρώτευσε στην κατηγορία Γ-Δ δημοτικού κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ο Ξενοφώντας

Ζιώγας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Α-Β δημοτικού ενώ ο Ευάγγελος Ζιώγας πήρε την τέταρτη θέση στην κατηγορία Ε-ΣΤ δημοτικού. Στην κατηγορία των παιδιών γυμνασίου ο Νίκος Τσονάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος το ασημένιο και ο Περικλής Θεοδώρου το χάλκινο. Οι νεαροί αθλητές της Ενωσης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι διακρίθηκαν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.
Επίσης, διοργανώθηκε το Σάββατο 26 Μαίου το 2ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Με πολλή διάθεση οι άνθρωποι των media ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Η διοργάνωση, που άρχισε στις 10 και ολοκληρώθηκε ύστερα από έξι ώρες...πινγκπονιστικής πανδαισίας, συγκέντρωσε 68 άνδρες και γυναίκες.
Στους αγώνες πήραν μέρος δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, υπήρχαν συμμετοχές ακόμα και από την Κρήτη και την Πάτρα! Είχαν... εκπροσώπους τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες και πρακτορεία ειδήσεων.
Ανάμεσά τους και Ενωσίτης Ηλίας Φουντούλης δημοσιογράφος με ειδικότητα στα ταξιδιωτικά και γαστρονομικά ρεπορτάζ, που εδώ και λίγους μήνες αγωνίζεται με την ομάδα Βετεράνων/Ανεξαρτήτων της Α.Ε.Κ., και αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του απλού ανδρών δίνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα με τον αξιόμαχο Γιώργο Στεργιόπουλο.
Ο Φουντούλης προηγήθηκε με 2-0 σετ, ισοφαρίστηκε σε 2-2 και βρέθηκε στο 5ο και τελευταίο σετ να χάνει 8-3.
Με προσεκτικούς πόντους και ατού την αλάθητη άμυνα κατάφερε να κάνει το 8-8 και τελικά με σκορ 12-10 να σηκώσει το κύπελλο!

Απλό ανδρών:
1. Ηλίας Φουντούλης Περιοδικό BBC Olive - I Cook Greek
2. Γιώργος Στεργιόπουλος www.sportsecrets.gr
3. Παντελής Λώλης Novasports
-. Νίκος Κουλούρης Novasports

Keywords
Αναζητήσεις
ηλίας τσονάκης
Τυχαία Θέματα